17 Νοεμβρίου 2015

Privacy manager: Διαχειρισθείτε τις ρυθμίσεις του απορρήτου στον Google ChromeΠρόκειται για ένα πολύ εύχρηστο και λειτουργικό πρόσθετο για όσους χρησιμοποιούν ως βασικό Browser κατά την περιήγησή τους στο internet. Διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις του απορρήτου, τη διαγραφή δεδομένων, τη γρήγορη πρόσβαση σε ιστοσελίδες σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης, τα cookies και παρακολουθήσατε την κυκλοφορία του δικτύου, μπορείτε να κάνετε μπλοκ σε ιστοσελίδες με κατάλληλη ρύθμιση των cookies, να ενεργοποιήστε την ασφαλή περιήγηση σε περίπτωση που η επιλογή είναι απενεργοποιημένη,να επιλέξετε αν θέλετε να διατηρήσετε ιστορικό, ή να ρυθμίσετε τον Chrome ώστε όταν κλείνει να διαγράφεται αυτόματα όλο το ιστορικό περιήγησης στο internet και πολλά άλλα.
Privacy manager: Διαχειρισθείτε τις ρυθμίσεις του απορρήτου στον Google Chrome
4/ 5 stars - "Privacy manager: Διαχειρισθείτε τις ρυθμίσεις του απορρήτου στον Google Chrome" Πρόκειται για ένα πολύ εύχρηστο και λειτουργικό πρόσθετο για όσους χρησιμοποιούν ως βασικό Browser κατά την περιήγησή τους στο interne...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>