Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

28 Ιουνίου 2016

Phhhoto : Φτιάξτε μικρά animation από φωτογραφίεςΠρόκειται για μία δωρεάν εφαρμογή που συνθέτει τέσσερις φωτογραφίες σας σε χρονολογική σειρά, και στη συνέχεια τις παίζει ατελείωτα μπρος  πίσω. Οι Looping GIFs ή αν θέλετε τα βίντεο μπορούν στη συνέχεια να αναρτηθούν στο Twitter, Facebook και στο Instagram. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο εικόνες που έχετε τραβήξει με την εφαρμογή αυτή και αν επιθυμείτε να τους προσθέσετε και κάποιο φίλτρο. Το Phhhoto δεν θα λάβει υπόψη του καμία φωτογραφία σας από άλμπουμ της κάμερας; ωστόσο δεν είναι και το μοναδικό λογισμικό στο χώρο της GIF, αν σκεφτεί κανείς ότι η Giphy πρόσφατα κυκλοφόρησε αντίστοιχη web εφαρμογή. Πάντως φαίνεται ότι οι Gif animation φωτογραφίες αρχίζουν πάλι και γίνονται μόδα

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Android, iOS


Phhhoto : Φτιάξτε μικρά animation από φωτογραφίες
4/ 5 stars - "Phhhoto : Φτιάξτε μικρά animation από φωτογραφίες" Πρόκειται για μία δωρεάν εφαρμογή που συνθέτει τέσσερις φωτογραφίες σας σε χρονολογική σειρά, και στη συνέχεια τις παίζει ατελείωτα μ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>