Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

12 Οκτωβρίου 2016

OpenPuff : Κρυπτογραφήστε τα αρχεία σας και κρύψτε τα μέσα σε εικόνες βίντεο και ήχο- Η κρυπτογράφηση είναι μία μέθοδος που χρησιμοποιούμε ώστε να αποκρύψουμε σημαντικά έγγραφα ή αρχεία από τα αδιάκριτα μάτια ή ακόμη και να στείλουμε πληροφορίες που δεν είναι δυνατόν να διαβαστούν από ένα τρίτο. Γι΄αυτό το λόγο θα χρειαστούμε ένα πρόγραμμα, το OpenPuff που διατίθεται δωρεάν. Με την βοήθεια του μπορούμε να κρύψουμε οποιοδήποτε μήνυμα ή αρχείο σε οποιαδήποτε εικόνα στο σκληρό μας δίσκο.

- Ωστόσο, αν και η κοινή αποστολή του προγράμματος είναι να κρύψει μηνύματα σε εικόνες, το πρόγραμμα σας επιτρέπει ακόμη να τα κρύψετε αρχεία zip rar κ.λπ μέσα σε αρχεία βίντεο ή ακόμη και αρχεία ήχου, υποστηρίζει αρχεία εικόνας (BMP, JPG, PCX, PNG, TGA), αρχεία ήχου (AIFF, MP3, NEXT/SUN, WAV), ααρχεία βίντεο (3GP, MP4, MPG, VOB), ρχεία Flash-Adobe (FLV, SWF, PDF). Ίσως σας φανεί λίγο παράξενο ως πρός τον τρόπο χρήσης του αλλά είναι ένα άκρως αποτελεσματικό εργαλείο για την προστασία αλλά και απόκρυψη ή αποστολή σημαντικών πληροφοριών. Στην αρχή μπορεί να νιώσετε μία δυσκολία στη χρήση πολύ γρήγορα όμως θα το συνηθίσετε

ΒΗΜΑΤΑ

- Κατ΄αρχήν ας υποθέσουμε ότι θέλουμε να κρύψουμε ένα μήνυμα γραμμένο σε αρχείο text σε μία φωτογραφία. Τρέχουμε το πρόγραμμα και ακολουθούμε τα ακόλουθα 5 βήματα που βλέπουμε στην εικόνα:


- Πατώντας το Ηιde data αποθηκεύστε το αρχείο της εικόνας σε κάποιο φάκελο. Τώρα η εικόνα μας περιέχει κρυπτογραφημένο το μήνυμα Αν θελήσουμε τώρα να αποκρυπτογραφήσουμε το μήνυμα πολύ απλά τρέχουμε το πρόγραμμα από την ανάποδη δηλαδή :


Αν δυσκολευτείτε με τους κωδικούς μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ μία εφαρμογή γι΄αυτή ακριβώς αυτή τη δουλειά.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


OpenPuff : Κρυπτογραφήστε τα αρχεία σας και κρύψτε τα μέσα σε εικόνες βίντεο και ήχο
4/ 5 stars - "OpenPuff : Κρυπτογραφήστε τα αρχεία σας και κρύψτε τα μέσα σε εικόνες βίντεο και ήχο" - Η κρυπτογράφηση είναι μία μέθοδος που χρησιμοποιούμε ώστε να αποκρύψουμε σημαντικά έγγραφα ή αρχεία από τα αδιάκριτα μάτια ή ακόμη κ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>