Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

20 Νοεμβρίου 2015

Luxand FaceSDK: Μεταμορφώστε το πρόσωπό σας προσθέτοντας εφέΠρωτοποριακή εφαρμογή ψυχαγωγίας με βάση την τελευταία εξέλιξη της  τεχνολογίας  της σε πραγματικό χρόνο αναγνώρισης προσώπου και μορφοποίησης. Σκεφτείτε το σαν ένα ψηφιακό καθρέφτη. Κοιτάξτε  την κάμερα του υπολογιστή σας  επιλέξτε το κατάλληλο εφέ και δείτε το  πρόσωπό σας να μεταμορφώνεται. Περιλαμβάνει πέντε διαφορετικά εφέ όπου ανάλογα με το ποιό εφέ θα επιλέξετε μπορείτε να προσθέσετε κιλά στο πρόσωπό σας να του αλλάξετε εντελώς όψη, να του δώσετε αρκετά χρόνια παραπάνω ή να το μεταμορφώσετε σε ζόμπι. Πάντως από όλα τα διαθέσιμα  εφέ το πιό επιτυχημένο είναι το εφέ των ζόμπι όπου μπορείτε να διαπιστώσετε το πόσο αληθοφανές είναι.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Luxand FaceSDK: Μεταμορφώστε το πρόσωπό σας προσθέτοντας εφέ
4/ 5 stars - "Luxand FaceSDK: Μεταμορφώστε το πρόσωπό σας προσθέτοντας εφέ" Πρωτοποριακή εφαρμογή ψυχαγωγίας με βάση την τελευταία εξέλιξη της  τεχνολογίας  της σε πραγματικό χρόνο αναγνώρισης προσώπου και ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>