Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

17 Μαρτίου 2016

Lyrics Here : Δείτε του στίχους από μουσικά βίντεο σε YouTube, Last.fm, Yandex Music, και άλλαΕμφανίστε του στίχους από τα μουσικά βίντεο σε YouTube, Spotify beta, Jango, AccuRadio, Deezer, 8tracks, Rdio, Xbox Music, Google Music, iHeartRadio, Superplayer.fm, Last.fm, Yandex Music, Qobuz, Songza, SoundCloud, Saavn, Pandora. To Lyrics Here είναι ένα μικρό πρόσθετο που σας επιτρέπει να δείτε παράλληλα με κάποιο μουσικό βίντεο που παρακολουθείται και τα λόγια του τραγουδιού προσθέτοντας ένα μικρό πλαίσιο στην οθόνης σας με τους στίχους του τραγουδιού. Το πρόσθετο θα δουλέψει πολύ καλά για τα περισσότερα των ξένων τραγουδιών ενώ για τα ελληνικά  θα βρείτε συνήθως Lyrics  για  νέα σχετικά τραγούδια, όχι όμως πάντα.  Το πρόσθετο θα δουλέψει στους Browsers : Ιnternet explorer, opera, safari, google chrome, Mozila Firefox. Πατήστε εδώ να το κατεβάσετε επιλέγοντας τον κατάλληλο σύνδεσμο που αντιστοιχείσ τον Browser που έχετε.


Lyrics Here : Δείτε του στίχους από μουσικά βίντεο σε YouTube, Last.fm, Yandex Music, και άλλα
4/ 5 stars - "Lyrics Here : Δείτε του στίχους από μουσικά βίντεο σε YouTube, Last.fm, Yandex Music, και άλλα" Εμφανίστε του στίχους από τα μουσικά βίντεο σε YouTube, Spotify beta, Jango, AccuRadio, Deezer, 8tracks, Rdio, Xbox Music, Google Mus...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>