Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

21 Σεπτεμβρίου 2016

Extreme Road Trip 2 : Eκπληκτικό παιχνίδι οδήγησης με εθιστικό GameplayΠρόκειται για ένα εκπληκτικό παιχνίδι οδήγησης εξαιρετικά γρήγορο και με εθιστικό gameplay. Το story του παιχνιδιού είναι βασισμένo στο γεγονός ότι πεντάλ του γκαζιού σας είναι τερματισμένο και θα πρέπει να διατρέξετε τη μέγιστη δυνατή απόσταση χωρίς να τρακάρετε. Στο τέλος του επιπέδου , θα εμφανιστεί το αποτέλεσμα της βαθμολογίας σας .Οδηγήστε σε 11 συναρπαστικές τοποθεσίες με συνολικά 78 νέα αυτοκίνητα που όμως για να τα αποκτήσετε θα πρέπει σταδιακά να ξεκλειδώστε τις πίστες που σας περιμένουν.Extreme Road Trip 2 : Eκπληκτικό παιχνίδι οδήγησης με εθιστικό Gameplay
4/ 5 stars - "Extreme Road Trip 2 : Eκπληκτικό παιχνίδι οδήγησης με εθιστικό Gameplay" Πρόκειται για ένα εκπληκτικό παιχνίδι οδήγησης εξαιρετικά γρήγορο και με εθιστικό gameplay. Το story του παιχνιδιού είναι βασισμέν...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>