Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

10 Μαΐου 2016

Disable Extensions Temporarily : Aπενεργοποιήσετε προσωρινά όλες τις επεκτάσεις του Chrome


Μερικές φορές υπάρχουν διάφοροι λόγοι και χρειάζεται να απενεργοποιήσετε τις επεκτάσεις του Google Chrome προσωρινά, προσθέτοντας αυτή την επέκταση κάνετε ακριβώς αυτό, με ένα μόνο κλικ και χωρίς να ψάχνετε και να απενεργοποιείτε τις επεκτάσεις σας μία μία. Κλικάροντας άλλη μία φορά ενεργοποιήσετε ξανά όλα τις προηγούμενες επεκτάσεις που είχατε κλείσει.

Author's Website:


Disable Extensions Temporarily : Aπενεργοποιήσετε προσωρινά όλες τις επεκτάσεις του Chrome
4/ 5 stars - "Disable Extensions Temporarily : Aπενεργοποιήσετε προσωρινά όλες τις επεκτάσεις του Chrome " Μερικές φορές υπάρχουν διάφοροι λόγοι και χρειάζεται να απενεργοποιήσετε τις επεκτάσεις του Google Chrome προσωρινά, προσθέτοντας αυ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα