Complete Internet Repair : Επιδιορθώστε προβλήματα της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο



Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Complete Internet Repair : Επιδιορθώστε προβλήματα της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο

read

Ζούμε στην εποχή του διαδικτύου και με όλες τις ευρέως χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες, έρχεται μια νέα σειρά προβλημάτων. Υπηρεσίες όπως το Facebook, το Twitter, το YouTube, τα αντίγραφα ασφαλείας στο cloud και πολλές άλλες εργασίες που απαιτούν πρόσβαση στο διαδίκτυο γίνονται όλο και πιο απαραίτητες. 

Ωστόσο κάποιες φορές δημιουργούνται προβλήματα που θα πρέπει να τα λύσουμε για έχουμε σωστή και ποιοτική σύνδεση στις online εφαρμογές μας,

Τι γίνεται όμως όταν χαλάσει η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο. Αν δεν είστε έμπειρος χρήστης, ένας τεχνικός είναι η επιλογή, αλλά αυτή είναι ίσως μια ακριβή επιλογή. Το Complete Internet Repair από την άλλη είναι ένα δωρεάν εργαλείο που θα προσπαθήσει να επιδιορθώσει τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, τότε Complete Internet Repair είναι η λύση.

Πρόκειται για  είναι ένα πρόγραμμα που σχεδιάστηκε για να διορθώνει τα προβλήματα σύνδεσης στο διαδίκτυο. Ανεξάρτητα από το αν αντιμετωπίζετε αργή σύνδεση, αποσυνδέσεις ή ακόμα και αδυναμία σύνδεσης, αυτό το πρόγραμμα μπορεί να επιλύσει τα περισσότερα προβλήματα.

Εάν αντιμετωπίζετε αργή σύνδεση,  μπορεί να εντοπίσει και να διορθώσει τα προβλήματα που προκαλούν την υποβάθμιση της ταχύτητας. Εάν αντιμετωπίζετε συνεχείς αποσυνδέσεις από το διαδίκτυο, η Πλήρης Επισκευή του Διαδικτύου μπορεί να επιδιορθώσει τις αιτίες που τις προκαλούν.
Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε καθόλου στο διαδίκτυο, μπορεί να εντοπίσει τα προβλήματα και να τα διορθώσει.

Θα πρέπει ωστόσο να λάβετε υπόψη ότι το λογισμικό δεν είναι σε θέση να επιδιορθώσει σφάλματα υλικού ή να ενεργοποιήσει τον ISP σας.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ
  • Προβλήματα διαδικτύου ή δικτύου μετά την κατάργηση adware, spyware, ιών, ιού τύπου worm, δούρειου ίππου κ.λπ.
  • Απώλεια σύνδεσης δικτύου μετά την εγκατάσταση/απεγκατάσταση VPN, τείχους προστασίας, σουίτας ασφάλειας διαδικτύου, προστασίας από ιούς ή άλλων προγραμμάτων δικτύωσης.
  • Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε οποιονδήποτε ιστότοπο ή έχετε πρόσβαση μόνο σε ορισμένους ιστότοπους.
  • Αναδυόμενο παράθυρο σφάλματος με περιγραφή του προβλήματος που σχετίζεται με το δίκτυο.
  • Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε οποιονδήποτε ιστότοπο ή έχετε πρόσβαση μόνο σε ορισμένους ιστότοπους.
  • Πρόβλημα αναζήτησης DNS.
  • Αποτυχία ανανέωσης της διεύθυνσης IP του προσαρμογέα δικτύου ή άλλων σφαλμάτων DHCP.
  • Πρόβλημα συνδεσιμότητας δικτύου με μήνυμα περιορισμένων ή καθόλου συνδέσεων.
  • Η ενημέρωση των Windows δεν λειτουργεί.

Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν βεβαιωθείτε ότι το μόντεμ είναι συνδεδεμένο, ενεργοποιημένο και λειτουργεί, βεβαιωθείτε ότι όλα είναι συνδεδεμένα ή εάν χρησιμοποιείτε ασύρματη σύνδεση βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι.
  1. Καλέστε τον πάροχο σας να δοκιμάσει την γραμμή (ίσως χρειαστεί να επαναφέρει τη γραμμή ή να έχει πρόβλημα από την πλευρά του.
  2. Αποθηκεύστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο διαδίκτυο.
  3. Εισαγάγετε ξανά τα στοιχεία σύνδεσής σας για την πρόσβαση στο διαδίκτυο (τις προεπιλεγμένες πληροφορίες σύνδεσης για πρόσβαση στη διεπαφή διαμόρφωσης του μόντεμ θα πρέπει να τις έχετε κάπου αποθηκευμένες.
  4. Αφού ακολουθήσετε όλα αυτά τα βήματα και το διαδίκτυό εξακολουθεί να μην λειτουργεί, το μόντεμ σας μπορεί να χαλάσει και θα χρειαστείτε μάλλον την επίσκεψη ενός τεχνικού από τον πάροχό σας για να εξακριβώσει και να διορθώσει το πρόβλημα.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Complete Internet Repair

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!