Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

03 Δεκεμβρίου 2016

BDtoAVCHD : Πώς να φτιάξετε δίσκους AVCHD από δίσκους Blu-Ray ή HD αρχεία MKV
Το BDtoAVCHD είναι μία εφαρμογή για να δημιουργήσετε δίσκους AVCHD από δίσκους Blu-Ray ή HD αρχεία MKV. Ως αποτέλεσμα έχουμε ένα DVD με χωρητικότητα μικρότερη από 4.7 GB έτοιμοo για εγγραφή σε οποιοδήποτε DVD5 ή DVD9. Το λογισμικό συμπιέζει το βίντεο για να επιτευχθεί το επιθυμητό συνολικό μέγεθος 4,7 GB με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Η μορφή AVCHD σας επιτρέπει να παίξετε το ίδιο είδος του περιεχομένου που ένα Blu-Ray και εκμετάλλευσης υψηλής ευκρίνειας (1080p), αλλά σε DVD5 ή DVD9 μέσα ενημέρωσης. Ιδανικό για υποστήριξη Blu-Ray με μικρότερο μέγεθος και τη διατήρηση υψηλής ποιότητας. Δεν χρειάζεται κανένα codec εγκατεστημένο το AviSynth, ffdshow ή Haali splitter είναι μέσα και τα στοιχεία που καταγράφονται είναι συμβατά με σχεδόν οποιοδήποτε Blu-ray player ή PS3. 

 BDtoAVCHD  : 2..6.4

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


BDtoAVCHD : Πώς να φτιάξετε δίσκους AVCHD από δίσκους Blu-Ray ή HD αρχεία MKV
4/ 5 stars - " BDtoAVCHD : Πώς να φτιάξετε δίσκους AVCHD από δίσκους Blu-Ray ή HD αρχεία MKV" Το BDtoAVCHD είναι μία εφαρμογή για να δημιουργήσετε δίσκους AVCHD από δίσκους Blu-Ray ή HD αρχεία MKV. Ως αποτέλεσμα έχουμε ένα DVD...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>