Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

23 Ιουλίου 2017

AvancePaint : Πρόγραμμα ζωγραφικής σχεδιασμένο με ένα μοναδικό έξυπνο περιβάλλον
Πλήρες πρόγραμμα ζωγραφικής σχεδιασμένο με ένα μοναδικό διαισθητικό user interface που καθιστά το AvancePaint εύκολο στη μάθηση και χρήση. Είναι αρκετά ισχυρό ώστε να ταιριάζει με τις απαιτήσεις και του πιο προχωρημένου χρήστη αλλά και αρκετά απλό για να μπορεί να το δουλέψει με ευχέρεια ακόμη και ένας αρχάριος. Ανοίξτε απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών ή εικόνων και να απελευθερώσουν τα καλλιτεχνικά ταλέντα σας, όπως θα ανακαλύψετε τις προηγμένο και ισχυρό, αλλά εύκολο στη χρήση γραφικό επιλογές! Περιλαμβάνεται πλήρες σύνολο με πάνω από 20 φωτο-ρεαλιστικά φίλτρα και πάνω από 40 υφές.

AvancePaint :  5.6

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


AvancePaint : Πρόγραμμα ζωγραφικής σχεδιασμένο με ένα μοναδικό έξυπνο περιβάλλον
4/ 5 stars - "AvancePaint : Πρόγραμμα ζωγραφικής σχεδιασμένο με ένα μοναδικό έξυπνο περιβάλλον " Πλήρες πρόγραμμα ζωγραφικής σχεδιασμένο με ένα μοναδικό διαισθητικό user interface που καθιστά το AvancePaint εύκολο στη μάθηση και...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>