Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

05 Φεβρουαρίου 2017

Advanced Password Recovery : Διαχειριστείτε, αλλάξτε και ανακτήσετε τους λογαριασμούς σας στα Windows
Το Advanced Password Recovery είναι μία μικρή φορητή εφαρμογή που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε, να αλλάξετε ή να ανακτήσετε τους λογαριασμούς σας στα Windows όταν για κάποιο λόγο δεν έχετε πρόσβαση. Με την βοήθεια του προγράμματος μπορείτε να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς σας σε περιβάλλον Windows, να αλλάξετε όλους τους κωδικούς πρόσβασης χρήστη, να καταργήσετε υπάρχοντες κωδικούς πρόσβασης, να ενεργοποιήσετε το patcher σύνδεσης, να ανακτήσετε τυχόν αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης,να δημιουργήσετε τυχαίους κωδικούς και να κρυπτογραφήσετε ή να αποκρυπτογραφήσετε έναν κωδικό πρόσβασης. Είναι συμβατό με τα Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows Server 2003, 2008 2011, ωστόσο σε δοκιμές που έκανα σε υπολογιστή με Windows 10 τα πήγε πολύ καλά για τις περισσότερες από τις επιλογές του. Πριν ξεκινήσετε, επιλέξτε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε, και ακολουθήστε τις οδηγίες που απαιτούνται για κάθε επίπεδο.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Advanced Password Recovery : Διαχειριστείτε, αλλάξτε και ανακτήσετε τους λογαριασμούς σας στα Windows
4/ 5 stars - "Advanced Password Recovery : Διαχειριστείτε, αλλάξτε και ανακτήσετε τους λογαριασμούς σας στα Windows" Το Advanced Password Recovery είναι μία μικρή φορητή εφαρμογή που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε, να αλλάξετε ή να ανακτήσετε του...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>