Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

25 Αυγούστου 2017

Active@ ISO Burner : Ισχυρό, δωρεάν εργαλείο, για να να κάψετε εικόνες ISO σε δίσκο
Πρόκειται για ένα ισχυρό δωρεάν εργαλείο για να να κάψετε τις εικόνες ISO σε δίσκο.Αν αυτό σας ακούγεται λίγο θα δείτε στην πράξη πόση λειτουργικότητα πρόσθεσαν οι δημιουργοί του προγράμματος στο πρόγραμμα.Υπάρχει υποστήριξη για εγγραφή CD, DVD και Blu-ray δίσκων, για παράδειγμα. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε τον τρόπο εγγραφής (Track-at-once, Session-at-once, disk-at-once) και την ταχύτητα. Ακόμη περισσότερες ρυθμίσεις περιμένουν τους προχωρημένους όπως το να ορίσετε το μέγεθος cache της μονάδας, καθώς και να αξιοποιήσετε τη διαδικασία εγγραφής με τεχνολογίες όπως το Buffer Underrun Protection, Optimum Power Calibration και άλλα. Συνεργάζονται με κάθε έκδοση των Windows από τα windows 95 προς τα πάνω, και υποστηρίζει τρεις διαφορετικές μεταφορές εγγραφής (ASPI, SPTI, SPTD).

Active@ ISO Burner 4.0 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Active@ ISO Burner : Ισχυρό, δωρεάν εργαλείο, για να να κάψετε εικόνες ISO σε δίσκο
4/ 5 stars - "Active@ ISO Burner : Ισχυρό, δωρεάν εργαλείο, για να να κάψετε εικόνες ISO σε δίσκο" Πρόκειται για ένα ισχυρό δωρεάν εργαλείο για να να κάψετε τις εικόνες ISO σε δίσκο.Αν αυτό σας ακούγεται λίγο θα δείτε στην πράξη πόσ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>