16 Απριλίου 2016

Abyssal Recovery : Εντοπίστε και ανακτήστε τα διεγραμμένα σας αρχεία από όλες τις συσκευές αποθήκευσηςTo Abyssal Recovery είναι ένα μικρό απλό πρόγραμμα που σας παρέχει τη δυνατότητα να εντοπίσετε και να ανακτήσετε διεγραμένα αρχεία λόγω τυχαίας διαγραφής, μορφοποίησης του σκληρού σας δίσκου ή για άλλους λόγους. Μπορείτε να ανακτήσετε τα δεδομένα από οποιοδήποτε σκληρό δίσκο, μονάδα flash ή κάρτα SD. Υποστηρίζει FAT και NTFS συστήματα αρχείων. Θα δουλέψει καλύτερα, εάν η ανάκτηση πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό μετά τη διαγραφή του αρχείου. Κατά την εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής, συνιστάται να μεταφέρετε σε άλλο δίσκο τα δεδομένα που θέλετε να ανακτήσετε για να είναι σίγουροι ότι δεν θα διαγραφούν τα υπάρχοντα.

Abyssal Recovery :  1.5

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Abyssal Recovery : Εντοπίστε και ανακτήστε τα διεγραμμένα σας αρχεία από όλες τις συσκευές αποθήκευσης
4/ 5 stars - "Abyssal Recovery : Εντοπίστε και ανακτήστε τα διεγραμμένα σας αρχεία από όλες τις συσκευές αποθήκευσης" To Abyssal Recovery είναι ένα μικρό απλό πρόγραμμα που σας παρέχει τη δυνατότητα να εντοπίσετε και να ανακτήσετε διεγραμένα αρχεία ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>