Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

18 Δεκεμβρίου 2015

Πώς να αποκαταστήστε τα κατεστραμμένα αρχεία στα Windows



Εάν κάποιο αρχείο της προστασίας πόρων των Windows (WRP) λείπει ή είναι κατεστραμμένο, τα Windows μπορεί να μην συμπεριφέρονται όπως αναμένεται. Για παράδειγμα, ορισμένες λειτουργίες των ενδέχεται να μην λειτουργούν, ή να μην μπορείτε να μπείτε στα Windows. O έλεγχος αρχείων συστήματος είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα των Windows που επιτρέπει στους χρήστες να σκανάρουν για φθορές σε αρχεία συστήματος των Windows και αποκατάσταση κατεστραμμένων αρχείων. Σε αυτό το άρθρο περιγράφουμε τα βήματα για το πώς θα σαρώσετε τον υπολογιστή σας ώστε σε περίπτωση προβλήματος να επισκευάσετε τα κατεστραμμένα αρχεία ή να αναπληρώσετε τα αρχεία που λείπουν.
ΒΗΜΑΤΑ

1
Στα Windows 10 ή 8.1 κάντε δεξί κλικ στο κουμπί Έναρξη  επιλέξτε Command Prompt και τρέξτε την εφαρμογή με διακαιώματα διαχειριστή. Αν έχετε κάποια άλλη έκδοση Windows ψάξτε στο μενού Έναρξη για τη γραμμή εντολών κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε εκτέλεση ως διαχειριστής.
2
Στο αναδιώμενο παράθυρο που ανοίξει πληκτρολογήστε sfc/scannow και μετά πατήστε  ENTER

Η εντολή sfc/scannow θα σαρώσει όλα τα προστατευμένα αρχεία του συστήματος, και θα αντικαταστήσει τα κατεστραμμένα αρχεία με ένα αποθηκευμένο αντίγραφο που βρίσκεται σε ένα συμπιεσμένο φάκελο στο % WinDir% \ System32 \ Dllcache. Σημείωση : Μην κλείσετε το παράθυρο γραμμής εντολών έως ότου η επαλήθευση είναι 100% πλήρης. Τα αποτελέσματα της σάρωσης θα εμφανιστούν μετά από αυτή τη διαδικασία. Τώρα, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ενδέχεται να λάβετε ένα από τα ακόλουθα μηνύματα:

1. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, ενδέχεται να εμφανιστεί ένα από τα ακόλουθα μηνύματα: Η προστασία πόρων των Windows δεν βρήκε οποιαδήποτε παραβίαση ακεραιότητας. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε αρχεία συστήματος που λείπουν ή που έχουν καταστραφεί.

2. Η προστασία πόρων των Windows δεν μπόρεσε να εκτελέσει τη λειτουργία που ζητήθηκε. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εκτελέστε το πρόγραμμα ελέγχου αρχείων συστήματος σάρωσης σε ασφαλή λειτουργία, και βεβαιωθείτε ότι οι φάκελοι PendingDeletes και PendingRenames υπάρχουν κάτω από το % WinDir %\WinSxS\Temp.

3.Η προστασία πόρων των Windows εντόπισε κατεστραμμένα αρχεία και τα επιδιόρθωσε με επιτυχία. Οι λεπτομέρειες περιλαμβάνονται στο αρχείο CBS ως ςρχείο καταγραφής % WinDir %\Logs\CBS\CBS.log. 

4. Η Προστασία πόρων των Windows εντόπισε κατεστραμμένα αρχεία αλλά δεν ήταν δυνατό να επιδιορθώσει κάποια από αυτά. Οι λεπτομέρειες περιλαμβάνονται στο αρχείο CBS στο αρχείο καταγραφής % WinDir %\Logs\CBS\CBS.log. Για να επιδιορθώσετε τα κατεστραμμένα αρχεία με μη αυτόματο τρόπο, κάντε προβολή των λεπτομερειών της διαδικασίας ελέγχου αρχείων συστήματος για να βρείτε το κατεστραμμένο αρχείο και στη συνέχεια, με μη αυτόματο τρόπο, αντικαταστήστε το κατεστραμμένο αρχείο με ένα γνωστό σωστό αντίγραφο του αρχείου. 

Πώς να αντικαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο ένα κατεστραμμένο αρχείo με ένα αντίγραφο του

1.Αφού προσδιορίσετε ποιο αρχείο συστήματος έχει καταστραφεί και δεν ήταν δυνατή η επιδιόρθωση μέσω του λεπτομερείς πληροφορίες στο αρχείο Sfcdetails.txt, εύρεση όπου βρίσκεται το κατεστραμμένο αρχείο και στη συνέχεια αντικαταστήστε με μη αυτόματο τρόπο το κατεστραμμένο αρχείο με ένα γνωστό σωστό αντίγραφο του αρχείου. Για να γίνει αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: Σημείωση: Ίσως μπορέσετε να πάρετε ένα γνωστό σωστό αντίγραφο του συστήματος αρχείων από έναν υπολογιστή που εκτελεί την ίδια έκδοση των Windows με τον υπολογιστή σας. Μπορείτε να εκτελέσετε μια διαδικασία του ελέγχου αρχείων συστήματος σε αυτόν τον υπολογιστή για να βεβαιωθείτε ότι το αρχείο συστήματος που σκοπεύετε να αντιγράψετε είναι ένα καλό αντίγραφο. Ανάληψη κατοχής διαχείρισης του κατεστραμμένου συστήματος αρχείων. Για να γίνει αυτό, σε μια γραμμή εντολών με αυξημένα δικαιώματα, αντιγράψτε και κατόπιν επικολλήστε (ή πληκτρολογήστε) την ακόλουθη εντολή και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER: /f TAKEOWN Όνομα_διαδρομής_και_αρχείου Σημείωση: Το Όνομα_διαδρομής και_αρχείου αντιπροσωπεύει τη διαδρομή και το όνομα του αρχείου από το κατεστραμμένο αρχείο. Για παράδειγμα, πληκτρολογήστε takeown/f C:\windows\system32\jscript.dll.


2. Παρoχή στους διαχειριστές πλήρους πρόσβασης στο κατεστραμμένο αρχείο.  Για να γίνει αυτό, αντιγράψτε και επικολλήστε (ή πληκτρολογήστε) την ακόλουθη εντολή και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER:ICACLS Όνομα_διαδρομής_και_αρχείου /GRANT ADMINISTRATORS: F Σημείωση :  Το Όνομα_διαδρομής_και_αρχείου αντιπροσωπεύει τη διαδρομή και το όνομα του αρχείου από το κατεστραμμένο αρχείο. Για παράδειγμα, πληκτρολογήστε icacls C:\windows\system32\jscript.dll /grant administrators: F. 


3. Αντικαταστήστε το κατεστραμμένο σύστημα αρχείων με ένα γνωστό σωστό αντίγραφο του αρχείου. Για να γίνει αυτό, αντιγράψτε και επικολλήστε (ή πληκτρολογήστε) την ακόλουθη εντολή και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER: Αντιγραφή Source_File Προορισμού  Σημείωση: Το Source_File αντιπροσωπεύει τη διαδρομή και το όνομα του γνωστού σωστού  αντίγραφου του αρχείου στον υπολογιστή σας και το σύμβολο κράτησης θέσης Προορισμού αντιπροσωπεύει τη διαδρομή και το όνομα του κατεστραμμένου αρχείου. Για παράδειγμα, πληκτρολογήστε το αντίγραφο E:\temp\jscript.dll C:\windows\system32\jscript.dll. 

microsoft.com


Πώς να αποκαταστήστε τα κατεστραμμένα αρχεία στα Windows
4/ 5 stars - " Πώς να αποκαταστήστε τα κατεστραμμένα αρχεία στα Windows" Εάν κάποιο αρχείο της προστασίας πόρων των Windows (WRP) λείπει ή είναι κατεστραμμένο, τα Windows μπορεί να μην συμπεριφέρονται όπω...



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>