Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

11 Μαΐου 2016

VirusTotal Windows Uploader: Γρήγορη ανίχνευση ιών, worms, trojans και όλων των ειδών malwareΓια την υπηρεσία VirusTotal.com έχουμε μιλήσει σε παλιότερη ανάρτηση, εν τάχει για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για μια δωρεάν online υπηρεσία ανίχνευσης που ελέγχει ύποπτα αρχεία χρησιμοποιώντας 40 + Anti-virus εφαρμογές.

Διευκολύνει τη γρήγορη ανίχνευση των ιών, worms, trojans, όλων των ειδών malware και παρέχει αξιόπιστα αποτελέσματα για την πρόληψη τυχόν ψευδών θετικών περιπτώσεων. Ωστόσο για να μπορέσει κανείς να ανεβάσει τα αρχεία που θεωρεί ύποπτα θα πρέπει να είναι συνδεδεμένος με VirusTotal.com.

Το VirusTotal Uploader σας απαλλάσσει από αυτή τη διαδικασία αφού πλέον μπορείτε να στείλετε οποτεδήποτε, όποιο αρχείο θεωρείτε ύποπτο μέσω της εφαρμογής. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή και μετά την εγκατάσταση, να απλά κάντε δεξί κλικ με το ποντίκι σας σε οποιοδήποτε αρχείο κάτω από 32MB και επιλέξτε αποστολή στο VirusTotal και αποτελέσματα της σάρωσης θα εμφανιστούν στο πρόγραμμα περιήγησης σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


VirusTotal Windows Uploader: Γρήγορη ανίχνευση ιών, worms, trojans και όλων των ειδών malware
4/ 5 stars - "VirusTotal Windows Uploader: Γρήγορη ανίχνευση ιών, worms, trojans και όλων των ειδών malware" Για την υπηρεσία VirusTotal.com έχουμε μιλήσει σε παλιότερη ανάρτηση, εν τάχει για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για μια δωρεάν onlin...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>