Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

31 Ιουλίου 2016

ToolWiz Mac Boost : Βελτιστοποιήστε και διατηρήστε τον Mac σας πάντα καθαρό και γρήγορο


Το ToolWiz Mac Boost είναι το απόλυτο καλύτερο απλούστερο πρόγραμμα δωρεάν πρόγραμμα για να διατηρήσετε τον Mac σας καθαρό και γρήγορο. Αδειάστε όλα τα καλάθια καθαρίστε το από όλες τις Cache χρήστη, την cache του συστήματος, τα προσωρινά αρχεία είσόδου χρήστη, το ιστορικό, τα αρχεία καταγραφής, και τα περιττά αρχεία γλώσσας, έτσι ώστε για να ελευθερώσετε πολλά Gigabytes χώρου στο δίσκο στο το Mac σας. 

Επιπλέον παρέχει πλήρη βελτιστοποίηση με αποτελεσματικούς τρόπους, όπως  με την απενεργοποίηση των στοιχείων εκκίνησης που χρησιμοποιείτε σπάνια, απελευθερώνοντας μνήμη RAM και τερματίζοντας βαριές διαδικασίες που καταναλώνουν πολλούς πόρους. Ακόμη μέσω της διαχείρισης εργασιών μπορείτε να απεγκαταστήσετε με ασφάλεια κάποιες από τις ανεπιθύμητες εφαρμογές σας, και να αφαιρέστε τα περιττά plug-ins που επιβραδύνουν τον υπολογιστή σας. 

Τέλος μέσω των ενσωματωμένων εργαλείων μπορείτε απλά να προσθέσετε φακέλους να ανιχνεύσετε και να εντοπίσετε τα διπλότυπα και μεγάλα αρχεία που  δεσμεύουν χώρο στο δίσκο σας και να τα διαγράψετε.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Mac OS X,


ToolWiz Mac Boost : Βελτιστοποιήστε και διατηρήστε τον Mac σας πάντα καθαρό και γρήγορο
4/ 5 stars - " ToolWiz Mac Boost : Βελτιστοποιήστε και διατηρήστε τον Mac σας πάντα καθαρό και γρήγορο" Το ToolWiz Mac Boost είναι το απόλυτο καλύτερο απλούστερο πρόγραμμα δωρεάν πρόγραμμα για να διατηρήσετε τον Mac σας καθαρό και γρήγ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>