28 Απριλίου 2016

Synfig Studio : Λογισμικό ανοικτού κώδικα για παραγωγή ταινιών κινουμένων σχεδίων
To Synfig είναι ένα ισχυρό, ΄΄βιομηχανικού΄΄ επιπέδου software βασισμένο στον ανοιχτού κώδικα λογισμικού 2D animation, είναι σχεδιασμένο από το μηδέν για την παραγωγή ταινιών κινουμένων σχεδίων ποιότητας με την χρήση λιγότερων σχεδιαστών και πόρων.Η παραγωγή 2D Animation έχει παραδοσιακά πολύ μεγάλο κόστος γιατί κάθε καρέ, πρέπει να γίνει με το χέρι. Ακόμη και σήμερα η διαδικασία εξακολουθεί να βασίζεται σε σχεδιαστές που φτιάχνουν με το χέρι κάθε καρέ. Αυτό το επίπονο έργο ονομάζεται "tweening". To Synfig αντιμετωπίζει το tweening, παράγοντας λεία, κίνηση ρευστού χωρίς ο σχεδιαστής να φτιάξει κάθε καρέ ξεχωριστά. Αυτό σας επιτρέπει να παράγετε 2D animation με λιγότερο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά ταυτόχρονα να παράγει υψηλότερης ποιότητας αποτελέσματα.

Synfig Studio 1.0.2

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Synfig Studio : Λογισμικό ανοικτού κώδικα για παραγωγή ταινιών κινουμένων σχεδίων
4/ 5 stars - "Synfig Studio : Λογισμικό ανοικτού κώδικα για παραγωγή ταινιών κινουμένων σχεδίων" To Synfig είναι ένα ισχυρό, ΄΄βιομηχανικού΄΄ επιπέδου software βασισμένο στον ανοιχτού κώδικα λογισμικού 2D animation, είναι σχεδιασμ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>