Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

23 Οκτωβρίου 2015

Securely File Shredder : Διαγράψτε για πάντα τα ευαίσθητα δεδομένα σας
Αφαιρέσετε διαπαντός τις ευαίσθητες ψηφιακές πληροφορίες από τον υπολογιστή σας, όπως έγγραφα του Word, αρχεία Excel, αρχεία PowerPoint, μουσικά αρχεία, βίντεο , φωτογραφίες και οποιοδήποτε άλλο τύπο αρχείου. Το Securely File Shredder χρησιμοποιεί τις πιό αξιόπιστες νέες μεθόδους διαγραφής έτσι ώστε τα δεδομένα σας να μην μπορεί κανείς πλέον να τα ανακτήσει.Θα  πρέπει να το τρέξετε με δικαιώματα διαχειριστή.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Securely File Shredder : Διαγράψτε για πάντα τα ευαίσθητα δεδομένα σας
4/ 5 stars - "Securely File Shredder : Διαγράψτε για πάντα τα ευαίσθητα δεδομένα σας" Αφαιρέσετε διαπαντός τις ευαίσθητες ψηφιακές πληροφορίες από τον υπολογιστή σας, όπως έγγραφα του Word, αρχεία Excel, αρχεία PowerP...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>