Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

24 Οκτωβρίου 2015

PrinterShare : Εκτυπώσετε δικτυακά φωτογραφίες και έγγραφα
Εκτυπώσετε δικτυακά φωτογραφίες και έγγραφα πολύ εύκολα. Δεν υπάρχουν ειδικές τεχνικές γνώσεις απλά απαιτείται ένας εκτυπωτής, επίσης μπορείτε να εκτυπώσετε απευθείας από την εφαρμογή σας, όπως το Microsoft Word, το Outlook, Photo Editor ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα την εργασία σας σε έναν εκτυπωτή που συνδέεται με έναν άλλο υπολογιστή της διπλανής πόρτας ή δέκα χιλιάδες μίλια μακριά (οπουδήποτε!). Με τη χρήση πλέον βιομηχανικών προδιαγραφών αλγόριθμων κρυπτογράφησης θα διασφαλίσθεί η γρήγορη και ασφαλή παράδοση της εκτύπωσης. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε ακόμη και τον αριθμό των αντιγράφων θα πρέπει να τυπωθούν στο χαρτί. Σε αντίθεση με το email, το PrinterShare δεν επιτρέπει τη διαβίβαση ηλεκτρονικών αντίγράφων των εγγράφων σε τρίτους. Αυτό αποτρέπει την κατάχρηση των πληροφοριών και εξαλείφει κατά το δυνατόν ζητήματα ασφάλειας. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


PrinterShare : Εκτυπώσετε δικτυακά φωτογραφίες και έγγραφα
4/ 5 stars - "PrinterShare : Εκτυπώσετε δικτυακά φωτογραφίες και έγγραφα " Εκτυπώσετε δικτυακά φωτογραφίες και έγγραφα πολύ εύκολα. Δεν υπάρχουν ειδικές τεχνικές γνώσεις απλά απαιτείται ένας εκτυπωτής, επίσης...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>