Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

27 Μαΐου 2017

jumpshare : Eφαρμογή διαμοίρασης αρχείων


  

Το Jumpshare είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές διαμοίρασης αρχείων με σκοπό την ανταλλαγή, ή την προβολή αρχείων, μόνο με ένα κλικ. Οι φάκελοι ονομάζονται αυτόματα με βάση τον αριθμό και το είδος των αρχείων που θα προσθέσετε, με την βοήθεια της εφαρμογής μπορείτε να δείτε φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα, παρουσιάσεις, υπολογιστικά φύλλα, βιβλία, ηχητικά, γραμματοσειρές,κώδικες και πολλούς ακόμη τύπους αρχείων (200 περίπου) και μάλιστα κρυπτογραφημένα με το πρότυπο AES-256 έτσι ώστε να να διασφαλίσετε ότι δεν μπορεί κανείς να αποκτήσει στον λογαριασμό σας μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να πατήστε εδώ και να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στην υπηρεσία προσθέτοντας απλά το όνομα και το e-mail σας.


ΒΗΜΑΤΑ
1.Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή θα δείτε το εικονίδιο της εφαρμογής να εμφανίζετε στην γραμμή εργασιών, πατήστε επάνω κάντε login στο λογαριασμό σας και από εδώ και πέρα οποιοδήποτε αρχείο μουσική εικόνα ή έγγραφο θέλετε να μοιράσετε ανεβάστε το και πατήστε στην επιλογή που επιθυμείτε.

2.Επιλέξτε τώρα για κάθε ένα από τα αρχεία που έχετε στείλει στην εφαρμογή τι ακριβώς θέλετε να κάνετε,πατήστε copy link για να πάρετε τον σύνδεσμο του αρχείου που έχετε ανεβάσει και να τον μοιράσετε στους φίλους σας, ή πατήστε Share και γράψτε το ή τα e-mails των παραληπτών. Από κάτω ακριβώς από τα e-mail σας υπάρχει όπως βλέπετε και χώρος ώστε να γράψετε και ένα μικρό συνοδευτικό κείμενο, ή τέλος πατήστε στις τελίτσες για να επιλέξετε άλλους εναλλακτικούς τρόπους.
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows,  iOSjumpshare : Eφαρμογή διαμοίρασης αρχείων
4/ 5 stars - "jumpshare : Eφαρμογή διαμοίρασης αρχείων "    Το Jumpshare είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές διαμοίρασης αρχείων με σκοπό την ανταλλαγή, ή την προβολή αρχείων, μόνο με ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>