Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

20 Αυγούστου 2016

ImageTools : Απλό αλλά με πολλές δυνατότητες εργαλείο επεξεργασίας εικόνων screen captureΠρόκειται για ένα πολύ απλό αλλά με πολλές δυνατότητες εργαλείο επεξεργασίας εικόνων screen capture, utility με το οποίο μπορείτε να κάνε captute την οθόνη σας ή οποιοδήποτε σημείο της οθόνης σας, να αλλάξετε. Μπορείτε ακόμη να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων να τις μετατρέψετε και να τις επεξεργαστείτε.

Παράλληλα διαθέτει δυνατότητες αλλαγής μεγέθους μετατροπής, περικοπής, περιστροφής, προσθήκης υδατογραφημάτων, βελτιστοποίησης, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα  να τα ανεβάσετε στο διαδίκτυο και να τα ενσωματώσετε σε διάφορες ιστοσελίδες φόρουμ και Blog.

Η χρήση του είναι απλή, αφού εγκαταστήστε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας θα δείτε το εικονίδιο του προγράμματος στην taskbar του υπολογιστή σας, τώρα για πάρετε κάποιο scrennshoot κάντε κλικ με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού σας και έχετε το πατημένο για όση ώρα επιλέγετε το σχήμα σας, μόλις ολοκληρώσετε θα δείτε αυτόματα την εικόνα που έχετε επιλέξει από εκεί και μετά δώστε κάποιο όνομα στο scrennshoot που μόλις πήρατε και πατήστε ENTER η εικόνα σας θα ανέβει αυτόματα στο http://imdrops.com/ και παράλληλα στο παράθυρο που θα ανοίξει θα δείτε το link.

Για να επεξεργαστείτε κάποια εικόνα πατήστε  με δεξί πλήκτρο το εικονίδιο του imagetools και  από το μενού του προγράμματος επιλέξτε Main και μετά Add images ώστε να προσθέσετε την φωτογραφία που θέλετε να επεξεργαστείτε.

ImageTools :  3.6

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


ImageTools : Απλό αλλά με πολλές δυνατότητες εργαλείο επεξεργασίας εικόνων screen capture
4/ 5 stars - "ImageTools : Απλό αλλά με πολλές δυνατότητες εργαλείο επεξεργασίας εικόνων screen capture" Πρόκειται για ένα πολύ απλό αλλά με πολλές δυνατότητες εργαλείο επεξεργασίας εικόνων screen capture, utility με το οποίο μπορείτε να κά...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>