Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

21 Οκτωβρίου 2016

FreeCommander : Εναλλακτική εφαρμογή για την διαχείριση των αρχείων σας
Το FreeCommander είναι μία απλή στη χρήση, εναλλακτική εφαρμογή, που θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τα αρχεία σας στα Windows. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για τη διαχείριση των δεδομένων σας αφού περιλαμβάνει πάρα πολλές δυνατότητες όπως τεχνολογία διπλού πάνελ - οριζόντιο και κάθετο, καρτέλες διεπαφής, πλήρη πρόσβαση στην επιφάνεια εργασίας, προαιρετική προβολή δέντρου για κάθε πίνακα, προβολή αρχείων και προβολή μικρογραφίας μέσα από τα αρχεία, ενσωματωμένη διαχείριση αρχείου: ZIP (ανάγνωση, εγγραφή), πρόσθετα για τη χρήση άλλων τύπων συμπιεσμένων αρχείων όπως (RAR, 7z, ...), εύκολη πρόσβαση στους φακέλους συστήματος,  τον πίνακα ελέγχου,  την επιφάνεια εργασίας και στο μενού έναρξη, αντιγραφή, μετακίνηση, διαγραφή, μετονομασία αρχείων και φακέλων (εναλλακτικά όπως τα Windows ή με λειτουργία FreeCommander ) Drag & drop, αναζήτηση αρχείων, δημιουργία και επαλήθευση αθροισμάτων ελέγχου MD5 μετονομασία, ιδιότητες αρχείου υπολογισμός του μεγέθους του φακέλου και πολλά άλλα. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


FreeCommander : Εναλλακτική εφαρμογή για την διαχείριση των αρχείων σας
4/ 5 stars - " FreeCommander : Εναλλακτική εφαρμογή για την διαχείριση των αρχείων σας" Το FreeCommander είναι μία απλή στη χρήση, εναλλακτική εφαρμογή, που θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τα αρχεία σας στα Windows. Ε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>