Free Audio Video Pack : Δωρεάν συλλογή εφαρμογών για μετατροπή ήχου και βίντεο



Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Free Audio Video Pack : Δωρεάν συλλογή εφαρμογών για μετατροπή ήχου και βίντεο

read

Το Free Audio Video Pack είναι μια συλλογή από video converters που σας βοηθά να μετατρέψετε βίντεο μεταξύ σχεδόν όλων των formats όπως AVI, MPEG, MP4, MOV, WMV, FLV, M4V, 3GP. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης εξειδικευμένους μετατροπείς για τη μετατροπή αρχείων ήχου και εικόνας για το Zune, iPod και PSP.

Επιπλέον, η συλλογή περιέχει audio extractor converter, η οποία σας επιτρέπει να εξαγάγετε ακουστικά κομμάτια από αρχεία βίντεο και να μετατρέψετε αρχεία ήχου μεταξύ των πιο σημαντικών μορφών ήχου (MP3,WMA,OGG, WAV, AAC, AC3, FLAC).

 Για να μπορέσετε να αποσυμπιέσετε το αρχείο θα χρειαστεί να κατεβάσετε το 7-ZIP και να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας ή να το ανοίξετε με κάποιο άλλο πρόγραμμα με υποστήριξη 7-Zip.

Μην τρέξετε το πρόγραμμα μέσα από το 7z αρχείο αλλά αποσυμπιέστε το πρώτα σε ένα φάκελο. Από τον φάκελο που θα προκύψει μετά την αποσυμπίεση της εφαρμογής θα τρέξετε μέσα από αυτόν το εικονίδιο FreeAudioVideoPack.  Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτε απολύτως στον υπολογιστή σας αφού η εφαρμογή είναι απολύτως φορητή (Portable) και μπορεί να τρέξει ακόμη και μέσα από ένα στικάκι.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Free Audio Video Pack (64 bit)

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!