Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

10 Δεκεμβρίου 2015

Fatify : Διασκεδαστική εφαρμογή παραμόρφωσης εικόνας για το κινητό σαςΠρόκειται για μία από τις πιο διασκεδαστικές εφαρμογές φτιαγμένη για Android και iOS μέσω της οποίας μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες του εαυτού σας και του φίλους σας και να τις παραμορφώσετε προσθέτοντας παραπάνω κιλά. Ακόμη μπορείτε να σώσετε την εικόνας σας ως απλή φωτογραφία αλλά ακόμη και ως Gif animation και όχι μόνο αφού κυριολεκτικά μπορείτε να ΄΄ζωντανέψετε΄΄ την  εικόνα μόλις την αγγίξετε . Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η έκδοση για iOS έχει μια δυνατότητα παραπάνω αφού μπορείτε να ηχογραφήσετε και κάνοντας κλικ επάνω στην εικόνα του προσώπου που έχετε σώσει να δείχνει ότι μιλάει .


Fatify : Διασκεδαστική εφαρμογή παραμόρφωσης εικόνας για το κινητό σας
4/ 5 stars - " Fatify : Διασκεδαστική εφαρμογή παραμόρφωσης εικόνας για το κινητό σας" Πρόκειται για μία από τις πιο διασκεδαστικές εφαρμογές φτιαγμένη για Android και iOS μέσω της οποίας μπορείτε να τραβήξετε φωτογρ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>