Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

31 Ιανουαρίου 2016

Encryptr : Αποθηκεύστε με ασφάλεια κωδικούς πρόσβασης και στοιχεία πιστωτικών καρτώνΤο Encryptr είναι απλή και εύκολη στη χρήση εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε ευαίσθητα δεδομένα σας, όπως κωδικούς πρόσβασης, στοιχεία πιστωτικών καρτών, και  άλλες ευαίσθητες πληροφορίες. Το Encryptr κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας τοπικά στη συσκευή σας. Δεν χρειάζεται να δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία ώστε να εγγραφείτε. Απαιτεί μόνο ένα όνομα χρήστη και ένα συνθηματικό. Όντας cross-platform, επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε εμπιστευτικά ασφάλεια των δεδομένων τους από έναν μόνο λογαριασμό χωρίς να έχει σημασία πού βρίσκονται. Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη για το Android, Windows, Linux,  και Mac OS X.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X, Android, iOSEncryptr : Αποθηκεύστε με ασφάλεια κωδικούς πρόσβασης και στοιχεία πιστωτικών καρτών
4/ 5 stars - "Encryptr : Αποθηκεύστε με ασφάλεια κωδικούς πρόσβασης και στοιχεία πιστωτικών καρτών" Το Encryptr είναι απλή και εύκολη στη χρήση εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε ευαίσθητα δεδομένα σας, όπως κωδικούς πρόσβ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>