Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

04 Δεκεμβρίου 2016

Desktop Movie : Βάλτε ως φόντο στον υπολογιστή σας αγαπημένα σας βίντεο
Βαρεθήκατε να βλέπετε μόνιμα στο Desctop του υπολογιστή τις ίδιες εικόνες; Τι θα λέγατε να αλλάξετε το αγαπημένο σας background με το αγαπημένο σας βίντεο; Αν σας αρέσει αυτή η ιδέα τότε το Desktop Movie είναι το πρόγραμμα που πρέπει να δοκιμάσετε. Πρόκειται για μία πολύ μικρή εφαρμογή την οποία μάλιστα δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την κατεβάσετε να την αποσυμπιέσετε να ανοίξετε τον φάκελο desktopmovie_253 και να τρέξετε το εικονίδιο dmovie. Από εκεί και μετά επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να βλέπετε στην οθόνη σας . Τέλος οποτεδήποτε θελήσετε κλείστε απλά την εφαρμογή και η οθόνη του υπολογιστή σας θα επανέλθει στις προκαθορισμένες σας ρυθμίσεις.

Desktop Movie : 2.6.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Desktop Movie : Βάλτε ως φόντο στον υπολογιστή σας αγαπημένα σας βίντεο
4/ 5 stars - "Desktop Movie : Βάλτε ως φόντο στον υπολογιστή σας αγαπημένα σας βίντεο" Βαρεθήκατε να βλέπετε μόνιμα στο Desctop του υπολογιστή τις ίδιες εικόνες; Τι θα λέγατε να αλλάξετε το αγαπημένο σας background με ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>