29 Σεπτεμβρίου 2017

CloseAll : Κλείστε όλες τις εφαρμογές που εκτελούνται στον υπολογιστή σαςΤο Closeall είναι μία μικρή ευέλικτη εφαρμογή που σας επιτρέπει να κλείσετε όλες τις εφαρμογές που εκτελούνται στον υπολογιστή σας με ένα μόνο κλικ. Χρησιμοποιεί ελάχιστους πόρους και αποτελεί μίας πρώτης τάξεως επιλογή ώστε να διαχειρισθείτε τα προγράμματά σας. Πατώντας στο εικονίδιο της εφαρμογής θα ανοίξει ένα παράθυρο στο οποίο θα δείτε τα προγράμματα που είναι ανοιχτά και από προεπιλογή τσεκαρισμένα. Αν θέλετε να τα κλείσετε όλα πατήστε απλά OK, αν τώρα θέλετε να κλείσετε συγκεκριμένες εφαρμογές, κάντε κλικ στο τετραγωνάκι δίπλα από κάθε εφαρμογή που δεν θέλετε να κλείσετε και πατήστε ΟΚ. Με την ενέργεια αυτή το πρόγραμμα θα κλείσει μόνο τα προγράμματα που είναι τσεκαρισμένα.

CloseAll :2.1

 Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


CloseAll : Κλείστε όλες τις εφαρμογές που εκτελούνται στον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "CloseAll : Κλείστε όλες τις εφαρμογές που εκτελούνται στον υπολογιστή σας " Το Closeall είναι μία μικρή ευέλικτη εφαρμογή που σας επιτρέπει να κλείσετε όλες τις εφαρμογές που εκτελούνται στον υπολογιστή σας μ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>