Betternet : Περιηγηθείτε στο Web ανώνυμα από το PC ή το κινητό σας χωρίς περιορισμούς



Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Betternet : Περιηγηθείτε στο Web ανώνυμα από το PC ή το κινητό σας χωρίς περιορισμούς

read


Τα Ιδεατά ιδιωτικά δίκτυα (ή VPN) είναι ασφαλή δίκτυα με κρυπτογραφημένη σύνδεση μεταξύ των υπολογιστών που τα αποτελούν. Στην ουσία είναι υπολογιστές που συνδέονται σε ένα κοινό δίκτυο και μπορεί να "μιλήσουν" ο ένας στον άλλο χωρίς να μπορεί κάποιος τρίτος να υποκλέψει την επικοινωνία. Ένα ανησυχητικό γεγονός για πολλούς παρόχους VPN είναι ότι βρίσκονται σε χώρες που τους αναγκάζουν από το νόμο να έχουν χαμηλά πρότυπα όσον αφορά την ασφάλεια των δεδομένων των πελατών τους. Αυτό ουσιαστικά υπονομεύει σοβαρά οποιαδήποτε αξίωση στο να προσφέρουν πραγματική προστασία της ιδιωτικής σας ζωής και ασφάλειας.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με την παρούσα εφαρμογή και οι δυνατότητες που δημιουργούνται είναι ατελείωτες. αφού μπορείτε να παρακάμψετε τους περιορισμούς στο διαδίκτυο και να ξεκλειδώσετε όλες τις ιστοσελίδες που για κάποιο λόγο είναι κλειδωμένες για την περιοχή σας, να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστοσελίδες που έχουν λογοκριθεί ή έχουν απαγορευθεί από κυβερνήσεις, ή ακόμη να συνδεθείτε σ΄αυτές στο σχολείο ή στο χώρο εργασίας σας. Μπορείτε ακόμη να περιηγηθείτε στο Web ανώνυμα και να αποτρέψετε ιστοσελίδες από την παρακολούθηση και στόχευση με ενοχλητικές διαφημίσεις αφού το Betternet αλλάζει την IP σας έτσι ώστε η δικτυακή σας ταυτότητά σας να είναι καλυμμένη και έτσι η δραστηριότητα σας στο διαδίκτυο να είναι κρυφή.

Τέλος σας βοηθά να προστατέψετε τα προσωπικά σας δεδομένα από χάκερς που μπορεί να σαρώσουν τον υπολογιστή σας για κωδικούς πρόσβασης σας ώστε να υποκλέψουν ευαίσθητα δεδομένα.

Το Betternet κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας και σας παρέχει εγγύηση, ποιότητας, όταν συνδέεστε ακόμη και σε ακάλυπτα wifi hotspots. Το σημαντικότερο είναι ότι To Betternet είναι μία υπηρεσία VPN που δεν έχει όρια χρήσης για τις υπηρεσίες της, και οι χρήστες δεν είναι υποχρεωμένοι να καταχωρήσουν οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία.

Η υπηρεσία δεν παρακολουθεί οποιαδήποτε πληροφορία του χρήστη και τα έσοδά της προέρχονται εξ΄ολοκλήρου από διαφημίσεις, υποστηρίζει δε ότι δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο προσωπικές πληροφορίες περιήγησης, ωστόσο, δίκτυα τρίτων που παρέχουν τις διαφημίσεις είναι πιθανόν να χρησιμοποιούν cookies παρακολούθησης για την παρακολούθηση της απόδοσης των διαφημίσεών της.

Η χρήση της εφαρμογής είναι απλούστατη. Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή τρέξτε τη και πατήστε connect. Αν θέλετε να διαπιστώσετε την ασφάλεια της εφαρμογής μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα παροχής πληροφοριών IP όπως για παράδειγμα την whatismyipaddress ώστε να διαπιστώσετε πράγματι ότι η πραγματική σας ip σας δεν φαίνεται πουθενά. Η εφαρμογή είναι απολύτως δωρεάν χωρίς χρονικούς περιορισμούς, ωστόσο, η επί πληρωμή έκδοση προσφέρει περισσότερες επιλογές, όπως για παράδειγμα το  να επιλέξουμε την χώρα από όπου θα φαίνεται η IP μας.

Betternet :  6.2.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Android, iOS, Mac OS X


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!