//Add More external stylesheets BackUp Maker: Πρόγραμμα δημιουργίας αντίγραφων ασφαλείας για αρχάριους αλλά και προχωρημένους χρήστες



Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

BackUp Maker: Πρόγραμμα δημιουργίας αντίγραφων ασφαλείας για αρχάριους αλλά και προχωρημένους χρήστες

read

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές επιλογές, κατά την επιλογή ενός προγράμματος back ups, πολλοί βρίσκουν τη χρηστικότητα της πλειοψηφία από αυτά περίπλοκη. Το BackUp Maker έχει ως στόχο να διευκολυνθεί αυτή η διαδικασία, τόσο για τους αρχάριους χρήστες όσο και για τους πιο προχωρημένους προσφέροντας ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας.

Χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο σημαντικά κίνητρα του εν λόγω προγράμματος είναι η βοηθός του προγράμματος που σας καθοδηγεί μέσα από σύντομα και απλά βήματα για τη διαδικασία της δημιουργίας ενός back up. Παρέχει συμπιεσμένα αντίγραφα με την επιλογή για την προστασία με κωδικό πρόσβασης και αυτόματη κρυπτογράφηση.

Το πρόγραμμα είναι σε θέση να σώσει τα back ups σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία στο σύστημά σας (συμπεριλαμβανομένων των flash drives), CD, DVD, και ακόμη και απομακρυσμένους διακομιστές FTP. 

BackUp Maker:  7.300

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!