Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

21 Σεπτεμβρίου 2016

Autodesk SketchBook : Εφαρμογή επαγγελματικών προδιαγραφών για καλλιτέχνες και εικονογράφους
Το Autodesk SketchBook είναι ένα λογισμικό που βοηθήσει καλλιτέχνες και εικονογράφους στο σχεδιασμό των εργασιών τους παρέχοντάς τους επαγγελματικού επιπέδου εργαλεία. Θα σας βοηθήσει να δημιουργήστε κινούμενα σχέδια με απλές διαισθητικές ροές εργασίας. Μπορείτε να επιλέξτε πάνω από 100 εργαλεία εικονογράφησης, ειδικές βούρτσες, ακόμη και να δημιουργήστε το δικά σας πινέλα. Επίσης περιλαμβάνει 10+ προκαθορισμένων πινέλων, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμόσιμων μολύβιών στυλό, μαρκαδόρων, 2500% zoom για τον έλεγχο και των πιο μικρών λεπτομερειών, περισσότερα επίπεδα, εργαλεία για προχωρημένους με επιλογή (marquee, λάσο, μαγικό ραβδί) και πολλά άλλα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Autodesk SketchBook : Εφαρμογή επαγγελματικών προδιαγραφών για καλλιτέχνες και εικονογράφους
4/ 5 stars - "Autodesk SketchBook : Εφαρμογή επαγγελματικών προδιαγραφών για καλλιτέχνες και εικονογράφους " Το Autodesk SketchBook είναι ένα λογισμικό που βοηθήσει καλλιτέχνες και εικονογράφους στο σχεδιασμό των εργασιών τους παρέχοντάς...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>