Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

05 Φεβρουαρίου 2017

VPaint : Πειραματικό πρόγραμμα επεξεργασίας διανυσματικών γραφικών
Το VPaint είναι ένα πειραματικό πρόγραμμα επεξεργασίας διανυσματικών γραφικών (επιστημονικός κλάδος της πληροφορικής που ασχολείται με τη θεωρία και την τεχνολογία αλγοριθμικής σύνθεσης εικόνων σε υπολογιστές). Κατά κανόνα, στα γραφικά υπολογιστών η είσοδος των υπολογισμών είναι συμβολικές περιγραφές της οπτικής σκηνής και η έξοδος ψηφιακές εικόνες ή βίντεο, με ή χωρίς αλληλεπίδραση με βάση το Animation Vector Complex (VAC), μια τεχνολογία που αναπτύχθηκε από μια συνεργασία ερευνητών με το Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ανεξάρτητες εικόνες και κινούμενα σχέδια χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνικές και διανέμεται κυρίως για ερευνητικούς σκοπούς.

VPaint :  1.6

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X


VPaint : Πειραματικό πρόγραμμα επεξεργασίας διανυσματικών γραφικών
4/ 5 stars - "VPaint : Πειραματικό πρόγραμμα επεξεργασίας διανυσματικών γραφικών" Το VPaint είναι ένα πειραματικό πρόγραμμα επεξεργασίας διανυσματικών γραφικών ( επιστημονικός κλάδος της πληροφορικής που ασχολ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>