Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

09 Σεπτεμβρίου 2015

Tweaking.com - (Right Click) : Επιτρέψτε, αποκλείστε ή καταργήστε την πρόσβαση στο ίντερνετ από το Τείχος προστασίας των WindowsΑν χρησιμοποιείτε το firewall των windows θα έχετε διαπιστώσει ότι δεν είναι και τόσο φιλικό προς τους τους αρχάριους όσον αφορά τις ρυθμίσεις που θα πρέπει να κάνετε ώστε να προσθέσετε να αποκλείσετε ή να καταργήσετε κάποια εφαρμογή. Με το Tweaking.com - (Right Click) όλα αυτά αλλάζουν δραματικά προς το καλύτερο αφού εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να πατήσετε με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού σας το πρόγραμμα το οποίο θέλετε να αφαιρέσετε να προσθέσετε ή να μπλοκάρετε την σύνδεσή του στο ίντερνετ. Ο τρόπος εγκατάστασης και λειτουργίας του απλούστατος.Αφού κατεβάσετε το αρχείο αποσυμπιέστε το και κάντε κλικ επάνω στο εικονίδιο Add Right Click Menu. 


Αυτό ήταν δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο. Για να ελέγξετε τώρα την πρόσβαση της οποιαδήποτε εφαρμογής στο ίντερνετ κάντε δεξί κλικ επάνω στην εφαρμογή και επιλέξτε την ενέργεια που επιθυμείτε. Αν τώρα επιθυμείτε να τερματίσετε την λειτουργία του ξανατρέξτε το και πατήστε Remove Right Click Menu. 


Tweaking.com - (Right Click) : 1.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Tweaking.com - (Right Click) : Επιτρέψτε, αποκλείστε ή καταργήστε την πρόσβαση στο ίντερνετ από το Τείχος προστασίας των Windows
4/ 5 stars - "Tweaking.com - (Right Click) : Επιτρέψτε, αποκλείστε ή καταργήστε την πρόσβαση στο ίντερνετ από το Τείχος προστασίας των Windows" Αν χρησιμοποιείτε το firewall των windows θα έχετε διαπιστώσει ότι δεν είναι και τόσο φιλικό προς τους τους αρχάριους όσον αφορά τις ρυ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>