Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

02 Οκτωβρίου 2016

Prism Video Converter : Επαγγελματικών δυνατοτήτων μετατροπέας βίντεο για τη μετατροπή ή συμπίεση αρχείων βίντεοΤο Prism Video Converter είναι η πιο σταθερή και ολοκληρωμένη έκδοση Video Converter για μετατροπή ή συμπίεση αρχείων βίντεο μέσα σε λίγα λεπτά. Μετατρέπει αρχεία AVI, MPG, VOB, ASF, WMV, MP4 και όλες τις μορφές βίντεο που έχουν βάση το DirectShow. Εάν μπορείτε να αναπαραγάγετε ένα αρχείο βίντεο χρησιμοποιώντας το Windows Media Player, τότε μπορείτε σίγουρα να το μετατρέψετε χρησιμοποιώντας τοPrism Video Converter. Σας επιτρέπει να ορίσετε τα ποσοστά συμπίεσης, ανάλυσης και τον ρυθμό καρέ των αρχείων εξόδου. Υποστηρίζει HD σε υψηλή συμπίεση αλλά ακόμη και να ορίσετε ένα συγκεκριμένο μέγεθος για τα αρχεία εξόδου. Τέλος σας δίνει την δυνατότητα άμεσης μετατροπής οποιουδήποτε DVD απλά με προσθήκη του DVD, την επιλογή της μορφής εξόδου κάνοντας απλά κλικ στο εικονίδιο μεταροπής.

Prism Video Converter 2.62

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Prism Video Converter : Επαγγελματικών δυνατοτήτων μετατροπέας βίντεο για τη μετατροπή ή συμπίεση αρχείων βίντεο
4/ 5 stars - "Prism Video Converter : Επαγγελματικών δυνατοτήτων μετατροπέας βίντεο για τη μετατροπή ή συμπίεση αρχείων βίντεο" Το Prism Video Converter είναι η πιο σταθερή και ολοκληρωμένη έκδοση Video Converter για μετατροπή ή συμπίεση αρχείων βίντεο μέσα σε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>