Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

13 Απριλίου 2017

Blitz Brigade : Online multiplayer παιχνίδι δράσης για υπολογιστές και κινητά

Το Blitz Brigade είναι ένα online multiplayer παιχνίδι δράσης που αναπτύχθηκε από την Gameloft. Το παιχνίδι απαιτεί σύνδεση στο Internet για να λειτουργήσει. Είναι εμπνευσμένο από το Battlefield Heroes και μπορεί να τρέξει σε iOS, Android και Windows. Πρόκειται για ένα shooter game πρώτου προσώπου που θα ενθουσιάσει τους χρήστες online παιχνιδιών δράσης. Μπορούν να αγωνιστούν ταυτόχρονα μέχρι και 12 παίκτες. Περιλαμβάνει πάνω από 100 όπλα, δυνατότητα φωνητικής συνομιλίας για το σχεδιασμό και τον συντονισμό της δράσης σε σε πραγματικό χρόνο με τους συμπαίκτες σας και 120 μοναδικές αποστολές. Σας συνιστούμε να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας και να κλείσετε όλες τις άλλες εφαρμογές πριν  ξεκινήσετε το παιχνίδι . Οι ελάχιστες απαιτήσεις του είναι 1 Ghz CPU, 512 MB RAM,GPU PowerVR SGX540 ή ισοδύναμο και 1,4 GB διαθέσιμης μνήμης.
Blitz Brigade : Online multiplayer παιχνίδι δράσης για υπολογιστές και κινητά
4/ 5 stars - "Blitz Brigade : Online multiplayer παιχνίδι δράσης για υπολογιστές και κινητά" Το Blitz Brigade είναι ένα online multiplayer παιχνίδι δράσης που αναπτύχθηκε από την Gameloft. Το παιχνίδι απαιτεί σύνδεση στο Int...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>