Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

10 Ιουλίου 2016

Χάρτες των Windows : Βρείτε το δρόμο με φωνητική πλοήγηση, με οδηγίες βήμα προς βήμα κατά την οδήγησηΟι χάρτες είναι μία πολύ βασική εφαρμογή αφού μας βοηθούν και μας καθοδηγούν για το πώς να πάμε από την μία περιοχή ή να βρούμε δρόμους που δεν γνωρίζουμε. Αναζητήστε τοποθεσίες και ακολουθήστε τις οδηγίες της εφαρμογής, αριθμούς τηλεφώνων επικοινωνίας, και επαγγελματικές πληροφορίες . Βρείτε το δρόμο σας με φωνητική πλοήγηση, η οποία σας παρέχει οδηγίες βήμα προς βήμα κατά την οδήγηση ή το περπάτημα ακόμα και δεν έχετε σύνδεση. Περιηγηθείτε εικονικά σε όλον τον κόσμο με συναρπαστικές αεροφωτογραφίες και προβολές 360 μοιρών σε επίπεδο οδών. Και το ακόμα καλύτερο είναι ότι μπορείτε να απολαμβάνετε την ίδια εμπειρία σε όλους τους υπολογιστές και τα τηλέφωνα με Windows 10. Η Microsoft έχει βγάλει μια ενημερωμένη έκδοση για τους χάρτες για τα Windows Mobile 10 και προσθέτει μερικές νέες επιλογές για την πλοήγηση οδήγησης.


Χάρτες των Windows : Βρείτε το δρόμο με φωνητική πλοήγηση, με οδηγίες βήμα προς βήμα κατά την οδήγηση
4/ 5 stars - "Χάρτες των Windows : Βρείτε το δρόμο με φωνητική πλοήγηση, με οδηγίες βήμα προς βήμα κατά την οδήγηση" Οι χάρτες είναι μία πολύ βασική εφαρμογή αφού μας βοηθούν και μας καθοδηγούν για το πώς να πάμε από την μία περιοχή ή να βρούμε δρόμου...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>