Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

16 Νοεμβρίου 2016

Project My Screen App : Χειριστείτε το κινητό σας (Windows Phone) από την επιφάνεια εργασίας των Windows

Πολλοί  ρωτούν με ποιο τρόπο μπορούν να δουν την οθόνη ενός κινητού Windows Phone στην οθόνη του υπολογιστή τους. Η λύση είναι πολύ απλή και προέρχεται φυσικά από την Microsoft μέσω του λογισμικό Project My Screen App for Windows Phone. Ο τρόπος είναι πολύ απλός, κατεβάστε την εφαρμογή και εγκαταστήστε τη στον υπολογιστή σας, ενώστε τώρα το κινητό σας σε οποιαδήποτε θύρα USB του υπολογιστή και τρέξτε την εφαρμογή. Όπως θα δείτε η επιφάνεια εργασίας του κινητού σας εμφανίζεται πλέον και στον υπολογιστή σας. Όμως τα ευχάριστα δεν σταματούν εδώ αφού εκτός του να βλέπετε σε μεγέθυνση την επιφάνεια εργασίας σας μπορείτε να χειριστείτε το κινητό σας  από τα βασικά κουμπιά της εφαρμογής

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Project My Screen App : Χειριστείτε το κινητό σας (Windows Phone) από την επιφάνεια εργασίας των Windows
4/ 5 stars - " Project My Screen App : Χειριστείτε το κινητό σας (Windows Phone) από την επιφάνεια εργασίας των Windows" Πολλοί  ρωτούν με ποιο τρόπο μπορούν να δουν την οθόνη ενός κινητού Windows Phone στην οθόνη του υπολογιστή τους. Η λύση εί...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>