02 Οκτωβρίου 2016

Universal Media Server : Πώς να μετατρέψετε τον υπολογιστή σας σε Media ServerTo Universal Media Server είναι ένα DLNA συμβατός διακομιστής UPnP Media που υποστηρίζει τα κυριότερα λειτουργικά συστήματα, Windows, Linux και Mac OS X και δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψουμε τον υπολογιστή μας σε ένα πολύ ισχυρό Media Server, με απλά λόγια μας δίνει τη δυνατότητα να ακούσουμε μουσική να δούμε ταινίες και φωτογραφίες από οποιοδήποτε υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, τηλεόραση, Tablet ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή μπορεί να έχει πρόσβαση στο τοπικό μας δίκτυο.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της εφαρμογής είναι ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερες ρυθμίσεις, απλά το τρέχετε και αυτόματα οποιοσδήποτε βρίσκεται στην εμβέλεια του δικτύου σας μπορεί να περιηγηθεί στο περιεχόμενο του υπολογιστή σας. Το UMS βασίζεται στα MEncoder, FFmpeg, tsMuxeR, AviSynth, MediaInfo και άλλα λογισμικά που συνδυάζονται για να προσφέρουν υποστήριξη για ένα ευρύ φάσμα διάφορων μορφών media. 


ΒΗΜΑΤΑ
1
Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή κάντε εγκατάσταση στον υπολογιστή σας ακολουθώντας τον οδηγό που θα σας κατευθύνει και σε λιγότερο από ένα λεπτό θα έχετε τελειώσει. Όσοι χρησιμοποιείται ασύρματο δίκτυο φροντίστε να επιλέξετε στην σχετική καρτέλα WIFI. Μετά το πέρας της εγκατάστασης, κάντε δεξί κλικ με το ποντίκι σας στο εικονίδιο της εφαρμογής που θα βρείτε στην μπάρα εργασίας του υπολογιστή σας και επιλέξτε MainPanel. Αν όλα πήγαν καλά θα πρέπει να δείτε  το παρακάτω μενού. Στην περιοχή Detected media renderes μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο τις συνδεδεμένες συσκευές στο σέρβερ σας.

2
Για να μπείτε τώρα στο σέρβερ σας από οποιοδήποτε άλλο υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο που βρίσκεται στην εμβέλεια του τοπικού σας δικτύου κάντε δεξί κλικ  στο εικονίδιο της εφαρμογής στην μπάρα εργασίας του υπολογιστή σας, επιλέξτε Web Interface, δείτε την ip και  πληκτρολογήστε  τη  στον αγαπημένο σας browser και θα περιηγηθείτε πλέον στους φακέλους που έχετε αποθηκευμένη τη μουσική, τις φωτογραφίες ή τα βίντεο σας.  Για να επιλέξετε τα ελληνικά πατήστε στο πεδίο γενικές ρυθμίσεις,και επιλέξτε το, τέλος για να προσθέσετε φακέλους με μουσική βίντεο ή φωτογραφίες επιλέξτε ρυθμίσεις πλοήγησης διαμοιρασμού και προσθέστε τους φακέλους που επιθυμείτε. Από εκεί και μετά επιλέξτε το τραγούδι, τις φωτογραφίες ή το βίντεο που θέλετε να ακούσετε ή να δείτε αντίστοιχα και απολαύστε το.Universal Media Server : 6.5.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X,Universal Media Server : Πώς να μετατρέψετε τον υπολογιστή σας σε Media Server
4/ 5 stars - "Universal Media Server : Πώς να μετατρέψετε τον υπολογιστή σας σε Media Server" To Universal Media Server είναι ένα DLNA συμβατός διακομιστής UPnP Media που υποστηρίζει τα κυριότερα λειτουργικά συστήματα, Wi...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια