29 Αυγούστου 2015

The Simpsons Tapped Out : Βοηθήστε τον Όμηρο να ξαναχτίσει την πόληΟ Όμηρος παραμελεί τη θέση εργασίας του και κατά λάθος προκαλεί την κατάρρευση του πυρηνικού σταθμού, που οδηγεί σε πλήρη καταστροφή του Σπρίνγκφιλντ. Είναι πλέον ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την ανοικοδόμηση του και θα πρέπει να προσπαθήσει να φέρει πίσω τους ανθρώπους της πόλης. Ο Όμηρος είναι απελπισμένος έτσι θα πρέπει να τον βοηθήσετε και να βρείτε και άλλους χαρακτήρες, που θα τον βοηθήσουν για να ανοικοδομήσει την πόλη. Το παιχνίδι διαθέτει μια ποικιλία από κτιρία (κατοικίες, καταστήματα, δημόσια κτίρια) και οι παίκτες θα πρέπει να συγκεντρώσουν χαρακτήρες που θα  βοηθήσουν το Όμηρο στην ανοικοδόμηση της πόλης.
The Simpsons Tapped Out : Βοηθήστε τον Όμηρο να ξαναχτίσει την πόλη
4/ 5 stars - "The Simpsons Tapped Out : Βοηθήστε τον Όμηρο να ξαναχτίσει την πόλη" Ο Όμηρος παραμελεί τη θέση εργασίας του και κατά λάθος προκαλεί την κατάρρευση του πυρηνικού σταθμού, που οδηγεί σε πλήρη καταστροφή...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>