Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

24 Ιανουαρίου 2017

Soft4Boost Device Uploader : Ανεβάσετε αρχεία πολυμέσων από τον υπολογιστή στις κινητές σας συσκευέςΤο Soft4Boost Soft4Boost Device Uploader είναι μία εφαρμογή η οποία σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία πολυμέσων από τον προσωπικό σας υπολογιστή στις κινητό σας συσκευές όπως Apple devices (iPod, iPod Touch, iPhone, iPad), Sony PSP, Archos DVR, BlackBerry Pearl, Samsung Players, Creative Players, iRiver, SanDisk Sansa, Epson, Cowon iAudio X5. Ο τρόπος χρήσης είναι απλούστατος, συνδέστε τη συσκευή με τον υπολογιστή σας μέσω κάποιας θύρας USB, τρέξτε το πρόγραμμα και πατήστε στην επιλογή find Devices. Από εκεί και μετά επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να μεταφέρετε στη συσκευή σας.

Soft4Boost Device Uploader :  5.0.3.503

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Soft4Boost Device Uploader : Ανεβάσετε αρχεία πολυμέσων από τον υπολογιστή στις κινητές σας συσκευές
4/ 5 stars - "Soft4Boost Device Uploader : Ανεβάσετε αρχεία πολυμέσων από τον υπολογιστή στις κινητές σας συσκευές " Το Soft4Boost Soft4Boost Device Uploader είναι μία εφαρμογή η οποία σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία πολυμέσων από τον προσωπικό ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>