12 Απριλίου 2017

Apowersoft Free Online iPhone/iPad/iPod Transfer : Δωρεάν πρόγραμμα Οnline Μεταφοράς σε iPhoneΊσως θέλετε να μεταφέρετε δωρεάν τα περιεχόμενα του iPhone στον υπολογιστή όταν ξαφνικά χαλάει ο σκληρός δίσκος σας. Ίσως έχετε μπερδευτεί για το πώς θα μεταφέρετε τα τραγούδια σας από το iPod Touch στον Η/Υ δωρεάν όταν κατά λάθος σβήνετε την μουσική συλλογή σας στον υπολογιστή σας. Το Πρόγραμμα Δωρεάν Μεταφοράς για iPhone της Apowersoft είναι η καλύτερη λύση για να μεταφέρετε αρχεία από μια iΣυσκευή στον υπολογιστή σας για να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας. Είναι απλό στην λειτουργία, ωστόσο πολυλειτουργικό. Αντίθετα με άλλα εργαλεία δωρεάν μεταφοράς σε iPhone, είναι 100% εντελώς δωρεάν χωρίς οποιοδήποτε κρυφό κόστος ή περιορισμό.

- Τα ακόλουθα χαρακτηριστικά θα εξηγήσουν γιατί οι χρήστες προτιμούν αυτό το δωρεάν online εργαλείο μεταφοράς για iPhone/iPad/iPod. Πρόκειται ένα πολύπλευρο εργαλείο μεταφοράς για iOS το οποίο εκτελεί δωρεάν μεταφορά αρχείων σε iPad, iPod και iPhone και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε μεγάλη γκάμα αρχείων μεταξύ iPod, iPhone, iPad, υπολογιστή και iTunes,περιλαμβάνει δωρεάν μεταφορά αρχείων από συσκευές iOS στον Υπολογιστή/iTunes, Εύκολη εισαγωγή περιεχομένων πολυμέσων σε iPhone/iPad/iPod χωρίς iTunes, άριστη διαχείριση των συσκευών σας iPhone, iPad και iPod Touch.

- Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε δωρεάν ήχους κλήσης και να προσθέσετε νέες λίστες αναπαραγωγής. Σύρετε τα αρχεία σας στο iTunes για να αναδημιουργήσετε την Βιβλιοθήκη στο iTunes. Είναι συμβατό με όλα τα λειτουργικά iOS, συμπεριλαμβανομένου του νέου iOS 8. Διαθέτει την ικανότητα τήρησης αντιγράφων ασφαλείας για ένα μεγάλο αριθμό από περιεχόμενα πολυμέσων σε συσκευές iOS. Τα αρχεία περιέχουν μουσική, βίντεο, τηλεοπτικές παραστάσεις, iBooks, φωτογραφίες, φωνητικές υπενθυμίσεις, iTunes U, εκπομπές Pod (podcasts) και πολλά άλλα.

- Μπορείτε να αντιγράψετε τα σημαντικά αρχεία σας από iPhone/iPod/iPad στον υπολογιστή για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας κάνοντας κλικ στο κουμπί Εξαγωγή.  Αν θέλετε να ανακτήσετε ή να αναδημιουργήσετε την Βιβλιοθήκη σας στο iTunes, σας βοηθάει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για αρχεία πολυμέσων όλων των συσκευών iOS σας στο iTunes. Σε περίπτωση που χάσετε τα αρχεία του υπολογιστή σας, μπορεί να χρειάζεται να μεταφέρετε αρχεία από τον Η/Υ σε μια συσκευή iOS. 
- Σας επιτρέπει να εισάγετε όλα τα τοπικά αρχεία σας στην συσκευή Apple iOS. Κάντε απλά κλικ στο κουμπί Εισαγωγή για να συγχρονίσετε τα τοπικά αρχεία που περιέχουν τραγούδια, εικόνες, βίντεο, βιβλία στο iPod/iPhone/iPad.  Μπορείτε ακόμη  να μοιραστείτε όλα τα αρχεία πολυμέσων με την οικογένεια ή τους φίλους σας μεταφέροντας τα από την συσκευή iOS σας σε άλλες και το αντίστροφο. Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι παρέχει έναν εσωτερικό δημιουργό ήχων κλήσης.

- Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε ειδικούς ήχους κλήσης για το iPhone σας κάνοντας επιλογή και αποκοπή σε οποιαδήποτε πηγή ήχου, να διαχειρίζεστε τις προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των επαφών, μηνυμάτων, σελιδοδεικτών, ημερολογίων και σημειώσεων. να εισάγετε/εξάγετε ξεχωριστά τις επαφές, μηνύματα, σελιδοδείκτες, ημερολόγια και σημειώσεις σε τέσσερις μορφές – εισαγωγή από/εξαγωγή στο Outlook, εισαγωγή/εξαγωγή στο Gmail, εισαγωγή από/εξαγωγή ως αρχείο CSV και εισαγωγή από/εξαγωγή ως αρχείο VCF. να δημιουργήστε νέες επαφές, σημειώσεις, σελιδοδείκτες, να διαγράψτε ανεπιθύμητες προσωπικές πληροφορίες και ανακτήσετε τις χαμένες προσωπικές σας πληροφορίες. Επιπροσθέτως, μπορείτε να συγχωνεύσετε διάφορες διπλότυπες εγγραφές σε μία.

Το πρόγραμμα online Μεταφοράς για iPhone/iPad/iPod δεν  κάνει  μόνο μεταφορά αρχείων πολυμέσων μεταξύ συσκευών iOS και του υπολογιστή σας. Σας επιτρέπει επίσης να διαχειρίζεστε την συσκευή iPod, iPad, iPhone, συμπεριλαμβανομένων των εξής: απεγκατάσταση εφαρμογών, δημιουργία ήχων κλήσης, διαγραφή ανεπιθύμητων φωτογραφιών, επεξεργασία επαφών, δημιουργία νέας λίστας αναπαραγωγής κοκ..


Author's Website:


Apowersoft Free Online iPhone/iPad/iPod Transfer : Δωρεάν πρόγραμμα Οnline Μεταφοράς σε iPhone
4/ 5 stars - "Apowersoft Free Online iPhone/iPad/iPod Transfer : Δωρεάν πρόγραμμα Οnline Μεταφοράς σε iPhone " Ίσως θέλετε να μεταφέρετε δωρεάν τα περιεχόμενα του iPhone στον υπολογιστή όταν ξαφνικά χαλάει ο σκληρός δίσκος σας. Ίσως έχετε ...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια