//Add More external stylesheets Picosmos Tools : Το κορυφαίο, δωρεάν πρόγραμμα θέασης, επεξεργασίας, κολάζ και εφέ για τις φωτογραφίες σας



Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Picosmos Tools : Το κορυφαίο, δωρεάν πρόγραμμα θέασης, επεξεργασίας, κολάζ και εφέ για τις φωτογραφίες σας

read

Πρόκειται για ένα δωρεάν, όλα σε ένα σύγχρονο πρόγραμμα θέασης επαγγελματικού επιπέδου προβολής φωτογραφιών, επεξεργασίας, κολλάζ και προσθήκης εφέ για τις φωτογραφίες σας που μπορεί να αντικαταστήσει και με το παραπάνω το ενσωματωμένο πρόγραμμα προβολής εικόνων των windows.

Σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε να επεξεργαστείτε να προσθέσετε εφέ και να κάνετε κολλάζ στις φωτογραφίες σας. Αποτελείται από διαφορετικά επίπεδα, ομοιόμορφα τακτοποιημένα ώστε να επιλέξετε το αντίστοιχο ανάλογα με την εργασία που θέλετε να κάνετε. 

Tόσο απλό στην λειτουργία του ώστε δεν χρειάζεται ιδιαίτερες επεξηγήσεις, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας να το τρέξετε και να ανοίξετε την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει.

Στην επεξεργασία εικόνας υποστηρίζει μια ποικιλία τυποποιημένων εργαλείων επεξεργασίας, αν είστε δε έμπειρος χρήστης μπορείτε να έχετε εκπληκτικά αποτελέσματα μέσα σε λίγο χρόνο. 

Σε κάθε περίπτωση όπως και να έχει ακόμη και είστε ένας απλός τυπικός χρήστης χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία θα το βρείτε τόσο εύκολο και βολικό και είμαι σίγουρος ότι δύσκολα θα το αντικαταστήσετε.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!