Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

20 Νοεμβρίου 2015

Lara Croft: Relic Run : Περιπέτεια ελεύθερης δράσης για νοσταλγούς της Lara CroftΠεριπέτεια ελεύθερης δράσης για τους νοσταλγούς της Lara Croft. Παρόμοιο παιχνίδι με το  Temple Run, ο ήρωας μας η Lara τρέχει ασταμάτητα, πυροβολεί με όπλα, και ανεβαίνει κατά μήκος των τοίχων. Το σενάριο είναι το εξής, όταν μια παρακρατική συνωμοσία απειλεί τον κόσμο, μόνο Lara Croft είναι εξοπλισμένη κατάλληλα για να βρει την αλήθεια. Συλλέξτε στοιχεία και αποκαλύψτε αρχαία κειμήλια. Ψάξτε μέσα σε αρχαιολογικές τοποθεσίες γεμάτες με συναρπαστικά μυστικά και κινδύνους. Χρησιμοποιήστε κόλπα για να αποφύγετε τους αντιπάλους σας και αναβαθμίστε με κάθε ευκαιρία τον εξοπλισμό της λάρας. Κάθε πίστα διαθέτει μοναδικά στοιχεία και νέες προκλήσεις! 
Lara Croft: Relic Run : Περιπέτεια ελεύθερης δράσης για νοσταλγούς της Lara Croft
4/ 5 stars - "Lara Croft: Relic Run : Περιπέτεια ελεύθερης δράσης για νοσταλγούς της Lara Croft " Περιπέτεια ελεύθερης δράσης για τους νοσταλγούς της Lara Croft. Παρόμοιο παιχνίδι με το  Temple Run, ο ήρωας μας η Lara τρέχει ασταμάτ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>