Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

01 Σεπτεμβρίου 2016

Hack.Chat : Μινιμαλιστική διαδικτυακή εφαρμογή Chat
Για μιλήσουμε με τους φίλους μας στο ίντερνετ ή να ανταλλάξουμε μυνήματα χρησιμοποιήσουμε συνήθως πρόγράμματα Chat που θα πρέπει να τα εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας. Βέβαια υπάρχουν και Web Chat στα οποία μπορούμε να εγγραφούμε και να κάνουμε το ίδιο, ωστόσο το Hack.Chat αποτελεί μία φωτεινή εξαίρεση αφού δεν απαιτεί ούτε εγγραφές ούτε κάποιου άλλου είδους πιστοποίηση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πληκτρολογήσουμε στον Browser μας την εξής διεύθυνση https://hack.chat/?your-channel όπου το your-channel θα το αντικαταστήσουμε με το όνομα του καναλιού που επιθυμούμε για παράδειγμα : https://hack.chat/? lovefortechnology και αμέσως μετά μπορούμε να ξεκινήσουμε τις συζητήσεις μας. Δεν υπάρχουν λίστες καναλιών, έτσι, είναι μυστικό το όνομα του καναλιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιδιωτικές συζητήσεις.

Author's Website:


Hack.Chat : Μινιμαλιστική διαδικτυακή εφαρμογή Chat
4/ 5 stars - "Hack.Chat : Μινιμαλιστική διαδικτυακή εφαρμογή Chat" Για μιλήσουμε με τους φίλους μας στο ίντερνετ ή να ανταλλάξουμε μυνήματα χρησιμοποιήσουμε συνήθως πρόγράμματα Chat που θα πρέπει να ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>