Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

22 Μαΐου 2017

EverythingMe Launcher : Αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητες του τηλεφώνου σαςΌσοι έχετε συσκευές Android και περνάτε πολλά προγράμματα και παιχνίδια σίγουρα θα έχετε βαρεθεί να ψάχνετε ανάμεσα σε δεκάδες εφαρμογές και παιχνίδια αυτό τη συγκεκριμένη εφαρμογή ή παιχνίδι που θέλετε να τρέξετε. Ωστόσο με την εφαρμογή EverythingMe Launcher όλα αυτά αποτελούν παρελθόν αφού εκτός των άλλων το δυνατό της σημείο  είναι να δημιουργεί αυτόματα φακέλους για όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια σας. Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι κάθε εφαρμογή που η παιχνίδι που περνάτε μπαίνει αυτόματα σε προκαθορισμένους φακέλους που δημιουργεί η εφαρμογή έτσι ώστε να τις βρίσκεται πολύ εύκολα. Τέλος θα πρέπει οπωσδήποτε να επισημάνω την ταχύτατη και απρόσκοπτη απόκριση  του Launcher.


EverythingMe Launcher : Αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητες του τηλεφώνου σας
4/ 5 stars - "EverythingMe Launcher : Αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητες του τηλεφώνου σας" Όσοι έχετε συσκευές Android και περνάτε πολλά προγράμματα και παιχνίδια σίγουρα θα έχετε βαρεθεί να ψάχνετε ανάμεσα σε δεκάδες εφαρμο...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>