Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

10 Δεκεμβρίου 2015

Darksong Chronicles : Κλασικό παιχνίδι ρόλωνΤο Darksong Chronicles είναι ένα κλασικό παιχνίδι ρόλων με turn-based μηχανική μάχης. Ο σκοπός σας είναι να εξερευνήσετε τον κόσμο να παλέψετε με τέρατα και κακοποιούς να βρείτε τους κρυμμένους θησαυρούς να εξοπλιστείτε με ισχυρά όπλα και να μάθετε νέα ξόρκια. Θα πρέπει να πατήσετε το F-πλήκτρο στο πληκτρολόγιο, για να αλληλεπιδράσετε με τους ανθρώπους που θα συναντήσετε .Το παιχνίδι είναι καλά σχεδιασμένο και αν σας αρέσουν τα κλασικά παιχνίδια ρόλων σίγουρα θα το εκτιμήσετε.


Darksong Chronicles : Κλασικό παιχνίδι ρόλων
4/ 5 stars - " Darksong Chronicles : Κλασικό παιχνίδι ρόλων" Το Darksong Chronicles είναι ένα κλασικό παιχνίδι ρόλων με turn-based μηχανική μάχης. Ο σκοπός σας είναι να εξερευνήσετε τον κόσμο ν...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>