Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

17 Νοεμβρίου 2015

APK DOWNLOADER : Κατεβάστε στον υπολογιστή σας παιχνίδια και εφαρμογές από το Google PlayΤο APK DOWNLOADER είναι ένα πρόσθετο που μπορείτε να εγκαταστήσετε στον browser σας (Google Chrome και Mozila Firefox) και που  θα σας δώσει τη δυνατότητα να μπορείτε κατεβάζετε από το Google Play τις αγαπημένες σας εφαρμογές και παιχνίδια ώστε να τα εγκαταστήσετε αργότερα στο κινητό τηλέφωνο ή το λάπτοπ σας. Η λειτουργία του γίνεται ως εξής: Αφού εγκαταστήσετε το πρόσθετο συμπληρώστε στο πεδίο της εφαρμογής τα στοιχεία με τα οποία κάνατε εγγραφή στην υπηρεσία Google Play, σώστε τις επιλογές, και από εκεί και μετά για κάθε παιχνίδι ή εφαρμογή που θέλετε να κατεβάσετε πατήστε αντί για το κουμπί εγκατάσταση στο κουμπί Download APK για να το κατεβάσετε.

Author's Website:


APK DOWNLOADER : Κατεβάστε στον υπολογιστή σας παιχνίδια και εφαρμογές από το Google Play
4/ 5 stars - "APK DOWNLOADER : Κατεβάστε στον υπολογιστή σας παιχνίδια και εφαρμογές από το Google Play" Το APK DOWNLOADER είναι ένα πρόσθετο που μπορείτε να εγκαταστήσετε στον browser σας (Google Chrome και Mozila Firefox) και που  θα σ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>