Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

09 Φεβρουαρίου 2017

TeamTalk : Δωρεάν λογισμικό τηλεδιάσκεψηςΤο TeamTalk είναι ένα λογισμικό τηλεδιάσκεψης που επιτρέπει σε ομάδες να συνεργάζονται και να ανταλλάσσουν πληροφορίες. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μπορείτε να μιλήσετε με τη χρήση του μικροφώνου σας να βλέπετε άλλους μέσω webcam να κάνετε κοινή χρήση αρχείων να δείξετε desktop εφαρμογές να παίζετε μουσική, κλπ.

Σε αντίθεση με άλλες δημοφιλείς εφαρμογές διασκέψεων  έρχεται με το δικό του αυτόνομο server . Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εξαρτάται η συνομιλία σας από ένα τρίτο μέρος που θα φιλοξενήσει τη συνεδρία σας. Με άλλα λόγια, έχετε τον απόλυτο έλεγχο της κοινότητάς σας και να επιλέξετε ποιος μπορεί να συμμετάσχει.

Για να επικοινωνήσετε με τους χρήστες του συστήματος τηλεδιάσκεψης πρέπει είτε να δημιουργήσετε το δικό σας server TeamTalk ή να συνδεθείτε σε έναν από τους διακομιστές που είναι διαθέσιμοι στο κοινό. Μόλις συνδεθείτε οι χρήστες παρουσιάζονται μέσα σε ένα σύνολο από κανάλια στα οποία μπορεί να εισέλθει ένας χρήστης και από εκεί και μετά αλληλεπιδρά με τους άλλους χρήστες που βρίσκονται στο ίδιο κανάλι.

TeamTalk 5.2.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows , Mac OS X, Android,TeamTalk : Δωρεάν λογισμικό τηλεδιάσκεψης
4/ 5 stars - "TeamTalk : Δωρεάν λογισμικό τηλεδιάσκεψης " Το TeamTalk είναι ένα λογισμικό τηλεδιάσκεψης που επιτρέπει σε ομάδες να συνεργάζονται και να ανταλλάσσουν πληροφορίες. Κατά τη διά...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>