22 Οκτωβρίου 2015

Free eScanAV Anti-Virus Toolkit : Δωρεάν πρόγραμμα προστασίας από τους ιούς
To eScanAV Anti-Virus Toolkit είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που μπορεί να σαρώσει τον υπολογιστή σας να εντοπίσει και να απομακρύνει τυχόν ιούς, spyware και άλλες απειλές.Το πρόγραμμα είναι αρκετά μεγαλύτερο από αντίστοιχα του είδους με μέγεθος 150MB. Όμως έχει  πολύ περισσότερες δυνατότητες. Είναι εύκολο να το προσαρμόσετε ακριβώς σε αυτό που θέλετε να σαρώσετε, για παράδειγμα: Μπορείτε να εκτελέσετε ένα γρήγορο έλεγχο της μνήμης RAM και υπηρεσιών, επιλέξτε το φάκελλο εκκίνησης και το μητρώο, ή εκτελέσετε έναν έλεγχο σε μια συγκεκριμένη μονάδα δίσκου ή φάκελο. Μπορείτε επίσης να πάρετε χρήσιμες πληροφορίες πατώντας « Προβολή Ενέργειας δικτύου" επιλογή, η οποία σας δείχνει όλες τις ενεργές συνδέσεις δικτύου στο σύστημά σας.
Σημαντικό: Πριν ξεκινήσετε να σκανάρετε τον υπολογιστή σας πατήστε το μπουτόν ενημέρωση ώστε να έχετε στη διάθεσή σας τις τελευταίες ενημερώσεις.Πρέπει ακόμη να σημειώσω ότι δεν πρόκειται για antivirus που κάνει έλεγχο σε πραγματικό χρόνο αλλά για ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να σκανάρετε συγκεκριμένα τμήματα του υπολογιστή σας.
Μπορεί να λειτουργήσει παράλληλα με το antivirus που έχετε χωρίς προβλήματα διενέξεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι υποστηρίζει πλήρως τα Ελληνικά. για να το κατεβάσετε απλά προσθέστε το e-mail σας στην φορμα που θα δείτε  και πατήστε στο κουμπί  Download.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Free eScanAV Anti-Virus Toolkit : Δωρεάν πρόγραμμα προστασίας από τους ιούς
4/ 5 stars - "Free eScanAV Anti-Virus Toolkit : Δωρεάν πρόγραμμα προστασίας από τους ιούς" To eScanAV Anti-Virus Toolkit είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που μπορεί να σαρώσει τον υπολογιστή σας να εντοπίσει και να απομακρύνει τυχ...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια