Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

05 Ιουλίου 2015

Easy Thumbnails: Φτιάξτε μικρογραφίες από εικόνες


<

Το Easy Thumbnails είναι ένα δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα για τα Windows  που θα σας βοηθήσει να φτάξτε μικρογραφίες από ένα ευρύ φάσμα μορφών εικόνας. Μέσα από ένα κομψό interface βρείτε τις εικόνες σας και επιλέξετε τις για επεξεργασία είτε επιλέγοντας τις φωτογραφίες που θέλετε να μετατρέψετε μία μία είτε να τις επεξεργαστείτε σε ομάδες. Οι μικρογραφίες μπορεί να δημιουργηθούν σε οποιαδήποτε υπάρχοντα ή νέο φάκελο. Τέλος μπορείτε να αποθηκεύσετε τις εικόνες σας σε μια σελίδα Web χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο HTML.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Easy Thumbnails: Φτιάξτε μικρογραφίες από εικόνες
4/ 5 stars - "Easy Thumbnails: Φτιάξτε μικρογραφίες από εικόνες" < Το Easy Thumbnails είναι ένα δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα για τα Windows  που θα σας βοηθήσει να φτάξτε μικρογραφίες από ένα ευρύ φ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>