Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

02 Ιανουαρίου 2017

DriverPack Solution : Εγκαταστήστε ή αναβαθμίστε τους απαραίτητους οδηγούς στον υπολογιστή σας- Όχι πλέον άλλα προβλήματα με την αναζήτηση και εγκατάσταση των οδηγών, βρείτε τους κατάλληλους οδηγούς για το υλικό του υπολογιστή σας και αναβαθμίστε τους ήδη υπάρχοντες.Το DriverPack Solution  είναι ίσως το πιο δημοφιλές πρόγραμμα για την εξεύρεση και την αυτόματη εγκατάσταση των απαραίτητων οδηγών για κάθε υπολογιστή που τρέχει Windows. Απλοποιεί τη διαδικασία επανεγκατάστασης των απαραίτητων οδηγών για τα Windows σε οποιονδήποτε υπολογιστή και εγκαθιστά όλα τα απαραίτητα προγράμματα οδήγησης σε οποιονδήποτε υπολογιστή σε μόλις περίπου 5 λεπτά χρησιμοποιώντας την αυτοματοποιημένη εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης. Υποστηρίζει όλα τα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα Windows 10/ 8.1/ 8/ 7/ Vista/ XP και στις δύο εκδόσεις 64-bit και 32-bit.

-  Ο τρόπος χρήσης του είναι πολύ απλός και του γίνεται ως εξής :  Κατεβάστε την εφαρμογή και τρέξτε τη, το πρόγραμμα θα σαρώσει τον υπολογιστή σας  για θα βρει τους απαραίτητους οδηγούς που λείπουν ή να σας υποδείξει τους οδηγούς που χρειάζονται αναβάθμιση. Από εκεί και μετά το μόνο που σας απομένει είναι να πατήσετε στο κουμπί εγκατάσταση όλων για τους εγκαταστήσετε.

DriverPack Solution Online 17

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


DriverPack Solution : Εγκαταστήστε ή αναβαθμίστε τους απαραίτητους οδηγούς στον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "DriverPack Solution : Εγκαταστήστε ή αναβαθμίστε τους απαραίτητους οδηγούς στον υπολογιστή σας" - Όχι πλέον άλλα προβλήματα με την αναζήτηση και εγκατάσταση των οδηγών, βρείτε τους κατάλληλους οδηγούς για το υλικό του υπολογισ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα